Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
1522847191512.png

eminmisiniz VAC! GG! hadi bakalım Gitti O kadar Emek Neyse Napalım Ettik Bir Bok

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 5553
eminmisiniz VAC! GG! hadi bakalım Gitti O kadar Emek Neyse Napalım Ettik Bir Bok
Madem emeklerini düşünüyordun neden hile kullandın? hile kullanarak emek verdiğini mi sanıyorsun? Overwatch'dan ban yiyip kime suç bulacağını şaşırınca koşa koşa VAC! GG! yazmana gerek yok. "Acaba nerede belli ettim?" demelisin.

Arkadaşlar günlük 2 adet report yerseniz sorun yok. Günde 2 üzeri report yediğiniz taktir de bu Overwatch müfettişlerine düşüyor. Mesela 3 farklı oyunda report yedim 3 maçım 3 farklı müfettişe gidiyor inceleniyor. Tek bir maçta 10 tane de yeseniz 1 tane de yeseniz overwatch'a gitmezsiniz. Maç başına en az 1 report olacak şekilde en az 3 farklı report yemeniz gerekiyor yani.

onay sistemi onayı için gereken dosya inmiyor silinmiş düzeltirmisin ?
Hile için onay gerekmiyor artık. Direkt kullanıma açıldı. @AlperToprakTR

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhabalar hileyi çalıştırdığımda AYWARE ve INDIGO yazmakta.İkisininde anlamları veya özellikleri nelerdir ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
comfirm system onay linki bozulmuş düzeltirsen sevinirim:oops:
Onay sistemi kaldırıldı hileden.

Merhabalar hileyi çalıştırdığımda AYWARE ve INDIGO yazmakta.İkisininde anlamları veya özellikleri nelerdir ?
INDIGO ilk tema. İlk postta bulunan videodaki tema. AYWARE ise en son olan tema. AYYWARE'nin legit aimi çok daha sağlam. Ama bana soracak olursan farkedilme olasılığı daha yüksek. Başka biri izlediğinde aim sabitleniyormuş gibi gözüküyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
selamün aleyküm pikacu hile çok güzel eline saglık hileye birde 2d radar eklermisin box açmayız radardan bakarız hem ban yeme riski baya düşer tekrardan teşekkürler

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 5553
Yaşına istinaden ağır yorum yapmayacağım. Sadece gülüyorum :D Ki muhtemelen Overwatch'a düştüğün kişide gülmüştür :) Muhtemelen Ace attın ve hepsi hs bunuda bariz bir şekilde belli ettin ve sonuç bu veya gittin duvara baka baka adam vurdun. Hilenin bile bir kullanım şekli var herşey düzenine göre...

Satın alım tarihi 9 Mart 2018
Rapor sayısı: 37
Sonuç: Yetersiz delil :D
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
herşey çok güzelde pikachu keşke sol üstteki xcsgo yazısı çıkmasa ^^ çok güzel şeyler olurdu o zaman :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...