Bu
üye olanların hepsini topla bu gönderiden başka bir gönderiye ne yorum ne katkıları nede baktıkları var bence yetkililerin rütbe sistemi yaparak hack i sunmaları gerekiyor, onaylı üyeler sağdece dosyaları indirebilir gibi mesela.
Bunu ve 2 arayüzü aynı anda sunmayı daha önce belirttim. 2 arayüz olayını yaptılar fakat oonaylı üye şeyi için Forum yoneticileri ile görüşmek lazım
@Einherjar_ Bir kaç tüyo ile birlikte kullandığın ara yüzü ve ayarlarını atabilir misin zahmet olmazsa?
Arayüz: Ayyware
Dust 2 en çok oynanan harita buna göre örnekler vereceğim.
1.raunt da 2 hs attın diyelim 3. ye normal vurmaya calıs ve gerekırse onu öldürmeden öl.
2. rauntdan itibaren belli bir yere pus ve geleni indir örnek short bakan bir yer ama öyle bir yere geçki adam tam olarak cıkana kadar bekle çünkü benim sniper ayarım chest ve shorta bakan bazı yerlerde adamın kafası gorunuyor ilk tabi bu burumda kafayı gorur gormez ateş edersen adam ölürse hs yemez ve OW de anlasılır yanı govdesı gorununce ateş edebılecegın bir yere geç fark edilmeyecegın.
- Her raunt aynı şeyi yap olurda son kalan kişi sen olursun veya 2 kişi kalırsınız info gelene kadar aynı yerde dur veya biri seni çağırana kadar.
- İnfo geldi ve gidiyorsun kritik yerlerde adam olmasa bile shifte basılı ve bakarak git
- misal arkanı dondun ve arkandan adam gelıyor ama duvardan gordun tabi duvara aim tutmayacaksın sesi gelene kadar tekrar arkanı donme eğer sesi gelmezse bilerek öl
-Duvara kesinlikle aim tutma ve AİMİNİ ASLA VE ASLA YERE DÜŞÜRME hep boyun hizasında veya govde hızasında olsun.
-Adamın yerini bilsen bile kafasına bomba veya molotof atma.
-Dust 2 de B de kutu arkalarına aim tutma adam kutu arkasındaysa etrafa sık adam cıkacaktır
- Eğer olurda adam cıkmazsa ve teke teksenız infosuda yoksa yerine dair bombaya yönel adam sana ateş edecek eğer ölmezsen hemen oldugu yere don ve sık şansın varsa vurursun yoksa GG
-Bazı durumlarda 2 adam kalıyor ve sen tek. Bu durumda bombada kurulmus oluyor A bolgesınde mesela Dubble Door arkasına veya pite bir adam geçer nadiren ve kimse bakmadan geçer oralara çünkü adam kaldıysa ve sen teksen 2side A side de bir yerlere pusarlar. Bu durumda kapı arkasında adam varsa zıplayarak kosa kosa gir şansın varsa adam senı vuramaz ve döner vurursun. Ama yoksa geçmiş olsun
VE ŞUNU ASLA UNUTMA HİLE İLE OYNASAN BİLE ADAMI İLLA VURACAKSIN DİYE BİR KAİDE YOK ÖLECEĞİN ZAMANLARDA OLACAK
Daha fazla yazardım ama şuan için aklıma gelenler bunlar ve bira zişim var dostum k.b