Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
8 HİZMET YILI

This trick is undetected and is not possible to be perceived by a Vac having a different source code usage, and rare free hits. You can only get banned by the Owerwatch inspector if it is determined that you are playing in suspicious circumstances, depending on your playing. You can download and use it safely, there is no risk for your account.

Üye
8 HİZMET YILI
Hilede bir optimizasyon sorunu var galiba maçtayken oyundan atıyor maçın ortasında bir el atarsan sevinirim :)

Üye
8 HİZMET YILI
2 YILDIR kullanıyorum ban yemedım OwerWatch falan ama hileyi salak kulanırsınız yersınız aq

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Yaşına istinaden ağır yorum yapmayacağım. Sadece gülüyorum :D Ki muhtemelen Overwatch'a düştüğün kişide gülmüştür :) Muhtemelen Ace attın ve hepsi hs bunuda bariz bir şekilde belli ettin ve sonuç bu veya gittin duvara baka baka adam vurdun. Hilenin bile bir kullanım şekli var herşey düzenine göre...
bunlar çamur atıyorlar tüm ayarları fule çekiyorlar arkası dönük hs atıyorlar overwatchdan da izlyiyorlar sonra güm :)

haklısınız hile mükemmel fakat kuramadım galiba yardımcı olurmusunuz?
nasıl kuramadın mesala ne açılmıyor tarif et bildiğimiz birşey ise destek oluruz.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bunlar çamur atıyorlar tüm ayarları fule çekiyorlar arkası dönük hs atıyorlar overwatchdan da izlyiyorlar sonra güm :)
Dün itibariyle 39. reportumu yedim dün 2 kere report yedim şuan girdim oyuna hala birşey yok. Tabiki elbet bir gün ban yiyecek bu hesap ama daha değil ^_^

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dün itibariyle 39. reportumu yedim dün 2 kere report yedim şuan girdim oyuna hala birşey yok. Tabiki elbet bir gün ban yiyecek bu hesap ama daha değil ^_^
Bildiğim kadarıyla overwatch bir çok oyuncuya sunuluyor dikkat edildiği takdirde sanmıyorum banlanmayız birde bazen uyarı geliyor takımından birkaç kişi hile tespit edildi takımın ve sende dahil cezalandırıldın bunun bizimle bir ilgisi yok değilmi uyarı felan:)

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
gunde sadece 1 kere gırıyorum onyorum 11x rpeort yememk ııcn ve hıleye kac report yedıgını gosteren bısı gelrıse super olur :D

pekı kac report yedıgını nerden ogrenıyorsun ?

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla overwatch bir çok oyuncuya sunuluyor dikkat edildiği takdirde sanmıyorum banlanmayız birde bazen uyarı geliyor takımından birkaç kişi hile tespit edildi takımın ve sende dahil cezalandırıldın bunun bizimle bir ilgisi yok değilmi uyarı felan:)
Yok o takım olayında rütben gider ve o kişi ile girdiğin tüm maçlar silinir ornegın o kısı ıle 1 maça girdiysen cezan kucuk olur ve 1 maç kazandıgında ornegın nova 1 din rutben silindikten sonra 1 maç kazanıyorsun ve s5 den baslıyorsun tekrardan :) O kişi ile girdiğin tüm maçlar silinir kim bulunursa hile olarak :)

pekı kac report yedıgını nerden ogrenıyorsun ?
1. hesabım VAC dan ban yedin. 2.hesap OW den yedi cunku hileyi aç gibi kullandım 3. hesabımı aldıgım gunden beri kendimi ufak ufak geliştirerek belli etmeden oynadım. Bu esnada not aldım yediğim rapor sayısı ve saatini. Yani kimse gelipte VAC dan ban yedim veya OW dan ban yedim sizin suçunuz falan diyemez. Adamlar aylık 90 100 TL ye denk gelen hatta belki daha fazla ücreti olan bir hileyi ''ÜCRETSİZ'' sunuyor. Kullandıgın zaman zaten banlanmayı kabul etmıs oluyorsun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu benım 3. hesabımın oynanma suresi. Ve bu surenın 1 dakikası bile normal değil her dakikası XCSGo açık şekilde oynandı. Burada bir emek veriliyor ve o emeğe karşılık gelipte '' Teşekkür ederim kardeşim güzel birşey yapmışın ama ben hayvan gibi kullandım ve OW dan ban yedim' yerine '' Ban yedim GG kullanmayın her türlü ban yersiniz'' vs. gibi yorumlar yapacaksanız gelip üye olmayın amk..!

gunde sadece 1 kere gırıyorum onyorum 11x rpeort yememk ııcn ve hıleye kac report yedıgını gosteren bısı gelrıse super olur :D
Günde sadece 1 kere girmene gerek yok kardeşim istediğin kadar gir belli etmediğin sürece hgiçbir şey olmaz. Sadece report yediğin zaman aim kullanmamaya calıs ki ben report yediğimde de kullanıyorum :) :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
1. hesabım VAC dan ban yedin. 2.hesap OW den yedi cunku hileyi aç gibi kullandım 3. hesabımı aldıgım gunden beri kendimi ufak ufak geliştirerek belli etmeden oynadım. Bu esnada not aldım yediğim rapor sayısı ve saatini. Yani kimse gelipte VAC dan ban yedim veya OW dan ban yedim sizin suçunuz falan diyemez. Adamlar aylık 90 100 TL ye denk gelen hatta belki daha fazla ücreti olan bir hileyi ''ÜCRETSİZ'' sunuyor. Kullandıgın zaman zaten banlanmayı kabul etmıs oluyorsun.
bu benım 3. hesabımın oynanma suresi. Ve bu surenın 1 dakikası bile normal değil her dakikası XCSGo açık şekilde oynandı. Burada bir emek veriliyor ve o emeğe karşılık gelipte '' Teşekkür ederim kardeşim güzel birşey yapmışın ama ben hayvan gibi kullandım ve OW dan ban yedim' yerine '' Ban yedim GG kullanmayın her türlü ban yersiniz'' vs. gibi yorumlar yapacaksanız gelip üye olmayın amk..!
üye olanların hepsini topla bu gönderiden başka bir gönderiye ne yorum ne katkıları nede baktıkları var bence yetkililerin rütbe sistemi yaparak hack i sunmaları gerekiyor, onaylı üyeler sağdece dosyaları indirebilir gibi mesela.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
@Einherjar_ Bir kaç tüyo ile birlikte kullandığın ara yüzü ve ayarlarını atabilir misin zahmet olmazsa?

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu
üye olanların hepsini topla bu gönderiden başka bir gönderiye ne yorum ne katkıları nede baktıkları var bence yetkililerin rütbe sistemi yaparak hack i sunmaları gerekiyor, onaylı üyeler sağdece dosyaları indirebilir gibi mesela.
Bunu ve 2 arayüzü aynı anda sunmayı daha önce belirttim. 2 arayüz olayını yaptılar fakat oonaylı üye şeyi için Forum yoneticileri ile görüşmek lazım

@Einherjar_ Bir kaç tüyo ile birlikte kullandığın ara yüzü ve ayarlarını atabilir misin zahmet olmazsa?
Arayüz: Ayyware
Dust 2 en çok oynanan harita buna göre örnekler vereceğim.
1.raunt da 2 hs attın diyelim 3. ye normal vurmaya calıs ve gerekırse onu öldürmeden öl.
2. rauntdan itibaren belli bir yere pus ve geleni indir örnek short bakan bir yer ama öyle bir yere geçki adam tam olarak cıkana kadar bekle çünkü benim sniper ayarım chest ve shorta bakan bazı yerlerde adamın kafası gorunuyor ilk tabi bu burumda kafayı gorur gormez ateş edersen adam ölürse hs yemez ve OW de anlasılır yanı govdesı gorununce ateş edebılecegın bir yere geç fark edilmeyecegın.
- Her raunt aynı şeyi yap olurda son kalan kişi sen olursun veya 2 kişi kalırsınız info gelene kadar aynı yerde dur veya biri seni çağırana kadar.
- İnfo geldi ve gidiyorsun kritik yerlerde adam olmasa bile shifte basılı ve bakarak git
- misal arkanı dondun ve arkandan adam gelıyor ama duvardan gordun tabi duvara aim tutmayacaksın sesi gelene kadar tekrar arkanı donme eğer sesi gelmezse bilerek öl :)
-Duvara kesinlikle aim tutma ve AİMİNİ ASLA VE ASLA YERE DÜŞÜRME hep boyun hizasında veya govde hızasında olsun.
-Adamın yerini bilsen bile kafasına bomba veya molotof atma.
-Dust 2 de B de kutu arkalarına aim tutma adam kutu arkasındaysa etrafa sık adam cıkacaktır :)
- Eğer olurda adam cıkmazsa ve teke teksenız infosuda yoksa yerine dair bombaya yönel adam sana ateş edecek eğer ölmezsen hemen oldugu yere don ve sık şansın varsa vurursun yoksa GG :)
-Bazı durumlarda 2 adam kalıyor ve sen tek. Bu durumda bombada kurulmus oluyor A bolgesınde mesela Dubble Door arkasına veya pite bir adam geçer nadiren ve kimse bakmadan geçer oralara çünkü adam kaldıysa ve sen teksen 2side A side de bir yerlere pusarlar. Bu durumda kapı arkasında adam varsa zıplayarak kosa kosa gir şansın varsa adam senı vuramaz ve döner vurursun. Ama yoksa geçmiş olsun :D
VE ŞUNU ASLA UNUTMA HİLE İLE OYNASAN BİLE ADAMI İLLA VURACAKSIN DİYE BİR KAİDE YOK ÖLECEĞİN ZAMANLARDA OLACAK :)
Daha fazla yazardım ama şuan için aklıma gelenler bunlar ve bira zişim var dostum k.b :)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Hala aynı mevzular mı gerçekten, hilede vac riski felan yok arkadaşlar. Belli ederseniz anca Owerwatch yiyorsunuz, Einherjar_ arkadaşımız 213 saat oynamış ben iş güçten anca 70 saat civarı oynayabildim ona rağmen gene bir sıkıntı yaşamadım ki bunun en büyük örneği Einherjar_ dır sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...