Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
şuan bir yakalanma söz konusu değil. Undetected.
oyun görmüyo hileyi yani legit oynarsanız ban yemezsiniz. adam günlerini ayırıp sen ban yeme diye kendin ayarlayabildiğin bi aimbot sistemi koymuş, ve üstüne bunu karşılık beklemeden yapıyor. sende hepsini sonuna kadar çekip duvar arkası hs atarsan tabii ki vac yersin. gelip burda abi ban yedim hani undetected dı falan triplerine girmek büyük aptallık :(

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oyun görmüyo hileyi yani legit oynarsanız ban yemezsiniz. adam günlerini ayırıp sen ban yeme diye kendin ayarlayabildiğin bi aimbot sistemi koymuş, ve üstüne bunu karşılık beklemeden yapıyor. sende hepsini sonuna kadar çekip duvar arkası hs atarsan tabii ki vac yersin. gelip burda abi ban yedim hani undetected dı falan triplerine girmek büyük aptallık :(
kardeşim bu yeni linkten mi indirdin yoksa önceden mi indirmiştin?
sorumun nedeni, yeni linkten indirdiğimde hiçbir şey olmuyor exe dosyasında. açılmıyor dosya

Üye
8 HİZMET YILI
menü açılmıyor memory loaderdan proyu seçtiğimiz zaman // beta da ise hiç oyunu görmüyor.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk şu oyun ortasındayken oyunun çökmesini düzeltin ya lütfen (skin changer yüzünden olduğunu düşünüyorum kullanmıyorum kendi kendine skinleri karıştırıyor ve oyundan atıyor karışınca skinler not:mesala elimde ak 47 saferi var ama ak 47 üstündeki skinler karışıyor birbirine sonra atıyor)

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Hala sunucuyla bağlantı kurulamadı diyor yardım edin lütfen hosts dosyasını da yeniledim

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bende açılmıyor menü neden acaba bilen birisi söylerse çok sevinirim loaderdan giriyorum cmdli olanı bulamadım.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bilmiyom artık ben superonline kullanıyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Vac ban yedim kanıtım var atabilirim yoldaşdayken video çekiyordum oyundan attı bianda ve vac ban yedim ow değil vac belli etmeden oynuyordum undetected demiştiniz @Pikachu7 ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...