[QUOTE = "LooklancesS, post: 725525, üye: 561133"] Halettim problemi önceden, çok sağ ol dostum yine de [/ QUOTE]
karde beta surumu acilmiyor yqrdimci olabilirmisin
arkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz
Kardeşim hile şuanda hiçbir şekilde Vac-Ban yemiyor. Sen hesabında Owerwatch ban yemişsin buda demektir ki belli ederek oynamışsın. Buradaki insanlara yalan yanlış bilgilendirme yapma.
arkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz
Kendin söylüyorsun sadece wallhack kullandım diye demek ki wallhack belli etmissin ki owerwatch sistemine düşerek ban yemissin yoksa hilenin vac ban attigi fln yok
Bir kaç kişi Oyuna girdikten sonra veya girmeden önce açın diyor ama fark etmiyor iki türlü de açabilirsin dostum. Pro sen de olmuyorsa. İlk Loader yap hileyi ondan sonra oyunu aç baktın olmuyor kapa, ilk oyunu aç sonra hileyi yine olmuyor yine tam tersini yap önce hileyi sonra oyunu. Böyle dene sürekli illa ki oluyor.
Hile yüzünden yeseydin oyundan çıktıktan sonra yemezdin ow yemişsin hile koruması hileyi tespit etseydi oyun açıkken yerdin banı kapattıkten sonra değil
Pro sürümünü deniyorsunuz sanırım? FN Insert veya FN Delete veya FN Num Lock 0 gibi tuşları denediğiniz halde olmuyorsa. Beta sürümünü açmaya çalış. Beta sürümü kesin sonuç veriyor. Beta sürümü açarken loader bölümü kapanmazsa 3-4 defa hileyi kapatıp açmaya çalış oluyor.
Pro sürümünü deniyorsunuz sanırım? FN Insert veya FN Delete veya FN Num Lock 0 gibi tuşları denediğiniz halde olmuyorsa. Beta sürümünü açmaya çalış. Beta sürümü kesin sonuç veriyor. Beta sürümü açarken loader bölümü kapanmazsa 3-4 defa hileyi kapatıp açmaya çalış oluyor.