Nasil açılıyormuş merak ettimHalettim problemi önceden, çok sağ ol dostum yine de![]()
Tamam artık kullanmam sağol abi
Kardeşim hile şuanda hiçbir şekilde Vac-Ban yemiyor. Sen hesabında Owerwatch ban yemişsin buda demektir ki belli ederek oynamışsın. Buradaki insanlara yalan yanlış bilgilendirme yapma.arkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz
Nasil açılıyormuş merak ettim
o zmanda işte 100de 100de kalıyorÖnce oyunu aç ondan sonra loader de büyük ihtimalle atmaz
TamamdirBeta açılıyor 3-4 denemeden sonra.
Kendin söylüyorsun sadece wallhack kullandım diye demek ki wallhack belli etmissin ki owerwatch sistemine düşerek ban yemissin yoksa hilenin vac ban attigi fln yokarkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz
KARDEŞİM OYUNA GİRDİKTEN SONRAMI YAPCAZ YOKSA GİRMEDEN ÖNCEMİ BİDE 3 -4 DENEME NASIL OLUYOR AÇIKLARSAN SEVİNİRİM
hile güncellendimi ?
arkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz
merhaba bende hile ana menüsü gelmiyor yardım edermisiniz
Bende pro surum direk oluyo ama beta 100de kaliyor aciyorum kapatiyorum olmuyorPro sürümünü deniyorsunuz sanırım? FN Insert veya FN Delete veya FN Num Lock 0 gibi tuşları denediğiniz halde olmuyorsa. Beta sürümünü açmaya çalış. Beta sürümü kesin sonuç veriyor. Beta sürümü açarken loader bölümü kapanmazsa 3-4 defa hileyi kapatıp açmaya çalış oluyor.
Bende pro surum direk oluyo ama beta 100de kaliyor aciyorum kapatiyorum olmuyor
nasıl yaptıgını anlatırmısın kardeşim oyuna girdikten sonramı açtın hileyi sonra 3 -4 defa denedinEvet o bende de oluyordu. Dediğim gibi 3-4 defa kapayıp tekrardan aç sorun düzeliyor.
nasıl yaptıgını anlatırmısın kardeşim oyuna girdikten sonramı açtın hileyi sonra 3 -4 defa denedin