Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "LooklancesS, post: 725525, üye: 561133"] Halettim problemi önceden, çok sağ ol dostum yine de :)[/ QUOTE]
karde beta surumu acilmiyor yqrdimci olabilirmisin

Best Hardware Cheat Chromaaim
Donator
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tamam artık kullanmam sağol abi

arkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz
Kardeşim hile şuanda hiçbir şekilde Vac-Ban yemiyor. Sen hesabında Owerwatch ban yemişsin buda demektir ki belli ederek oynamışsın. Buradaki insanlara yalan yanlış bilgilendirme yapma.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi sakın kullanmayın nova 1 hesabım vardı 1 maç girdin BAKIN ALLAH KURANI KERİM ÇARPSIN YEMİN EDERİMKİ BELLİ ETMEDİM HATTA SADECE WALL HACK VARDI ama sabah bi uyandım aaa ban yemişim. sakın kullanmayın hileyi ban yersiniz
Kendin söylüyorsun sadece wallhack kullandım diye demek ki wallhack belli etmissin ki owerwatch sistemine düşerek ban yemissin yoksa hilenin vac ban attigi fln yok

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
KARDEŞİM OYUNA GİRDİKTEN SONRAMI YAPCAZ YOKSA GİRMEDEN ÖNCEMİ BİDE 3 -4 DENEME NASIL OLUYOR AÇIKLARSAN SEVİNİRİM

Bir kaç kişi Oyuna girdikten sonra veya girmeden önce açın diyor ama fark etmiyor iki türlü de açabilirsin dostum. Pro sen de olmuyorsa. İlk Loader yap hileyi ondan sonra oyunu aç baktın olmuyor kapa, ilk oyunu aç sonra hileyi yine olmuyor yine tam tersini yap önce hileyi sonra oyunu. Böyle dene sürekli illa ki oluyor.

say hello to my little friend
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

Hile yüzünden yeseydin oyundan çıktıktan sonra yemezdin ow yemişsin hile koruması hileyi tespit etseydi oyun açıkken yerdin banı kapattıkten sonra değil

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bir de Allah Kuran kerim çarpsın yazmış :D

3 Gün oldu hile ile oynayalı ve sadece Wall açıyorum belli de etmiyorum bariz bir durum yok. Sorun olmadan rekabetçi giriyorum.

Bu karalayan ve kötüleyen arkadaşların büyük ihtimal kolu olmamakla birlikte birazcık kafa yapıları da bozuk ki hileyi kullanmayı bile bilmiyorlar. :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
merhaba bende hile ana menüsü gelmiyor yardım edermisiniz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
merhaba bende hile ana menüsü gelmiyor yardım edermisiniz

Pro sürümünü deniyorsunuz sanırım? FN Insert veya FN Delete veya FN Num Lock 0 gibi tuşları denediğiniz halde olmuyorsa. Beta sürümünü açmaya çalış. Beta sürümü kesin sonuç veriyor. Beta sürümü açarken loader bölümü kapanmazsa 3-4 defa hileyi kapatıp açmaya çalış oluyor.

Üye
8 HİZMET YILI
Pro sürümünü deniyorsunuz sanırım? FN Insert veya FN Delete veya FN Num Lock 0 gibi tuşları denediğiniz halde olmuyorsa. Beta sürümünü açmaya çalış. Beta sürümü kesin sonuç veriyor. Beta sürümü açarken loader bölümü kapanmazsa 3-4 defa hileyi kapatıp açmaya çalış oluyor.
Bende pro surum direk oluyo ama beta 100de kaliyor aciyorum kapatiyorum olmuyor

Üye
8 HİZMET YILI
hile ile 30 saatim var belli etmesseniz ban yemessiniz boş yorum yapmayın( keleş oldum)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben ve arkadaşlarım global ve supreme 1 aydan fazladır kullanıyoruz. vac sözkonusu değil şuan ama ow ye dikkat edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...