O nasıl bi soru la sen kendini kontrol edemiyonmu başkalarımı seni kontrol ediyor Kardeşim duvarlara baka baka gitme info aldığın yerlere bak ses duyduğun yerlere bak ki owerwatchda ban yemeyesin
Hocam 1-2 saate kadar bişey yoktu ama şuan winrardan uygulamaya basınca siyah çıkması gereken ekran çıkmıyor çözümü nedir,virus programı yok pc w10 güvenlik duvarı ağ koruması herşey kapalı durumda.
Hocam 1-2 saate kadar bişey yoktu ama şuan winrardan uygulamaya basınca siyah çıkması gereken ekran çıkmıyor çözümü nedir,virus programı yok pc w10 güvenlik duvarı ağ koruması herşey kapalı durumda.
Valla arkadaşlar sırf bazılarınız cs go hileleriniz detectli falan dediniz diye 2-3 yıllık accountumla 2 haftadır betayla proyu deniyorum. Rage atmadan, belli etmeden göstermeden oynuyorum ve hala ban yemedim. Zaten vac ban atsaydı, 24 saat içinde atardı. Yani buda demek oluyorki auto bir detect yok. Yani hile detected değil. Ban yerseniz overwatchtan yersiniz. Kalın sağlıcakla.
Lütfen Teamspeak3 sürümünüzü güncelleyip tekrar deneyiniz. Help > Check For Updates tıklatın.Ardından update tıklayın ve güncellenmesini bekleyin.Güncellendikten sonra ts3 adresimize girebilirsiniz.
Beta sürümü Windows 10'a gelen yeni güncellemeden sonra (ver. 10.0.17134.48) LM3 hatası vermeye başladı. bunu nasıl çözebiliriz. Konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba; Beta sürümü Windows 10'a gelen yeni güncellemeden sonra (ver. 10.0.17134.48) LM3 hatası vermeye başladı. bunu nasıl çözebiliriz. Konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.