Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Beyler Aim im güzel ondan aim kullanmıyorum ama wh yi nasıl belli etmeden kullanırım? Ve kaç reportta overwatch düşüyor?

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler Aim im güzel ondan aim kullanmıyorum ama wh yi nasıl belli etmeden kullanırım? Ve kaç reportta overwatch düşüyor?
O nasıl bi soru la sen kendini kontrol edemiyonmu :D başkalarımı seni kontrol ediyor :D Kardeşim duvarlara baka baka gitme info aldığın yerlere bak ses duyduğun yerlere bak ki owerwatchda ban yemeyesin :D

Üye
8 HİZMET YILI
size tavsiyem wh kapatın aim fullemeden oynayın belli etmeyin yani wh acık oynayınca kapatınca adamları göremiyorsun göz alıştığı için

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam 1-2 saate kadar bişey yoktu ama şuan winrardan uygulamaya basınca siyah çıkması gereken ekran çıkmıyor çözümü nedir,virus programı yok pc w10 güvenlik duvarı ağ koruması herşey kapalı durumda.

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam 1-2 saate kadar bişey yoktu ama şuan winrardan uygulamaya basınca siyah çıkması gereken ekran çıkmıyor çözümü nedir,virus programı yok pc w10 güvenlik duvarı ağ koruması herşey kapalı durumda.
uygulamayı winrardan değil masaüstüne çıkartıp veya klasöre çıkartıp yönetici olarak açmalısınız.

Üye
8 HİZMET YILI
reklam onayı yapamıyorum bir kaç saat öncesine kadar problem yoktu
78.165.201.
78.165.68.key not match gibi bişey çıkıyo karşıma tarayıcıda

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Valla arkadaşlar sırf bazılarınız cs go hileleriniz detectli falan dediniz diye 2-3 yıllık accountumla 2 haftadır betayla proyu deniyorum. Rage atmadan, belli etmeden göstermeden oynuyorum ve hala ban yemedim. Zaten vac ban atsaydı, 24 saat içinde atardı. Yani buda demek oluyorki auto bir detect yok. Yani hile detected değil. Ban yerseniz overwatchtan yersiniz. Kalın sağlıcakla.

Üye
8 HİZMET YILI
hile bende arka planda çalısıyor????

ben indirdiimde loaderi word açılıyo

buranın discordu varsa solenebilirmi sonra hileyi ozelden bana uygulama olarak atabilen çunku ben indirdiğimde dosya word olarak gozukuyor

eski sistem daha guzeldi

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
buraya g'r'lm'o mh.ts3self.com
Lütfen Teamspeak3 sürümünüzü güncelleyip tekrar deneyiniz. Help > Check For Updates tıklatın.Ardından update tıklayın ve güncellenmesini bekleyin.Güncellendikten sonra ts3 adresimize girebilirsiniz.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba;

Beta sürümü Windows 10'a gelen yeni güncellemeden sonra (ver. 10.0.17134.48) LM3 hatası vermeye başladı. bunu nasıl çözebiliriz. Konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba; Beta sürümü Windows 10'a gelen yeni güncellemeden sonra (ver. 10.0.17134.48) LM3 hatası vermeye başladı. bunu nasıl çözebiliriz. Konu ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üye
8 HİZMET YILI
Proyu kullanmanızı öneririm.Faceit te de aktif bir şekilde çalışmaktadır.

Hile aktif bir şekilde çalışmaktadır.

Dc kullanmıyoruz.Ts adresimiz mevcuttur.
mh.ts3self.com gelip destek talep edebilirsiniz.

Program zaten arka planda çalıştığı ve enjekte ediliği içindir.

Nope.It is already working bro.

En kısa zamanda düzeltilecektir.Merak buyurmayınız.

Ts3 adresimize gelip destek talep edebilirsiniz.
mh.ts3self.com
20 gündür sıkıntısız kullanıyorum overwatch den korkum yok ama vac ban olayı kafama takılıyor. Hile hala yakalanmadı demi ? bi bilginiz var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...