Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vac ban yiyen var mı owerwatch değil vac ban ona göre indiricem ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler Hayvan gibi smoke arkası headshot veya taaa midden t baseye kadar kapı arkasaı vurmazsanız ban yemezsiniz owerwatch yedim pişman değilim 3 günde keleş oldum

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kardeşlerim vac yemezsiniz ama hiçbir şeyin garantisi yok siz triggeri 0.1 sec yaparsanız yersiniz herşeyin bir kullanımı vardır tabikide size kalmış paranız boldur sadece o an zevk almak istersiniz yapın 0.1 sec minimum 0.3 maximum belli günden sonra overwatch ban yerseniz kimseyi sorumlu tutamazsınız sonuç olarak

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aim felan olsa daha iyi olurdu bence

yada skin changer olsa efsane olabilirdi

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yetkili bir kişi cevaplayabilir mi?Sorumu daha iyi anlayacaklarını umut ediyorum.Overwatch demiyorum bak üstüne bastıra bastıra söylüyorum vac ban riski varmı dır?Overwatch ve vac ban farklı şeylerdir.Benim için önemli olan vac ban durumumun olmaması :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Beyler lütfen biri cevab versin. Hlede ki wallhack bozuk yanıp sönüyor sürekli birde adamların üzerinde kaba şekilde büyük kırmızı veya sarı kare şeklinde şeyler beliriyor. Wallhack sadece bendemi böyle bozuk herkestemi?

Karakter sahibiyseniz düşman sahibide olursunuz
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya kardeşim olmuyo su yeşil yazıda kalıyor reklam onayımııdır nedir hiç video da yok 2-3 tane var hepsini denedim (OLMUYOR)

Üye
7 HİZMET YILI
Hile için saol <3 Denendi çalışıyor.Tek merak konusu fix yediğinde nerden öğrencem yeniyimde ?

Üye
7 HİZMET YILI
eski oyun için insert tuşuna basınca aktifleşmesi ve arayüzü daha iyiydi keşke o olsa ne güzel multihackdi

RELIABLE WAITING FOR MONEY
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben bu hıleyı kullandım ama her kullandıgımdan sonra program kendı kendını sılıyor?? ve umarım vac yemem bellı etmeden oynuyoruz:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...