Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorCounter Strike Global Offensive - sByte Vip Csgo Hack
Beyler Hayvan gibi smoke arkası headshot veya taaa midden t baseye kadar kapı arkasaı vurmazsanız ban yemezsiniz owerwatch yedim pişman değilim 3 günde keleş oldum
Kardeşlerim vac yemezsiniz ama hiçbir şeyin garantisi yok siz triggeri 0.1 sec yaparsanız yersiniz herşeyin bir kullanımı vardır tabikide size kalmış paranız boldur sadece o an zevk almak istersiniz yapın 0.1 sec minimum 0.3 maximum belli günden sonra overwatch ban yerseniz kimseyi sorumlu tutamazsınız sonuç olarak
Yetkili bir kişi cevaplayabilir mi?Sorumu daha iyi anlayacaklarını umut ediyorum.Overwatch demiyorum bak üstüne bastıra bastıra söylüyorum vac ban riski varmı dır?Overwatch ve vac ban farklı şeylerdir.Benim için önemli olan vac ban durumumun olmaması
Beyler lütfen biri cevab versin. Hlede ki wallhack bozuk yanıp sönüyor sürekli birde adamların üzerinde kaba şekilde büyük kırmızı veya sarı kare şeklinde şeyler beliriyor. Wallhack sadece bendemi böyle bozuk herkestemi?