kanki ben toplulukta açıyorum aim fazla gerekmiyo ama arada redline giriyorum aim lazım oluyor. kısaca aim çalışmıyor.
Spray istiyorsan sitede sekmeme v2 var AHK olduğu için ondan da ban yemiyorsun sen basılı tut spray yapıyor ayrıca aim redline de kafa gerek sadece. Ona da tek tek atsan crosshairi küçültsen vurursun.
failed to load csgo modules multiple times try to launc the cheat as administrator hatası alıyorum lütfen yardım
Anladığım kadarıyla geç açıldığı için fazla açmaya çalışmışsın o da hata vermiş. Çalışan Görevlerden işlemlerde varsa hile onu sonlandır tekrar aç csgoyu yönetici olarak çalıştırmana gerek yok
Beyler cs goda hileyi acitktan sonra ayarlamalari yapiorm hemen duzelmiyor bazi seyler ve skin hilesi yaptigimda bilgisayarda cok kasma oluyor sebebini bilen varmi ?
Skin hilesi herkeste kasıyor, hiç gerek yok merak etme. Skin hilesi vac riskini arttırır kullanma kardeşim tamam wh falan aç da skin hilesi fazla belli eder.
do you have no recoil here?
You can download
Ben kullanıyordum şuan HEPSİ KIRMIZI ama nedense burda hala güvenli olarak gösteriliyor anlamadım
Düzeltildi, MEMORY UI yi tekrar indir güncelini, kullanabilirsin. iyi oyunlar
Geçen salağın teki topluluk sunucusunda jailbreak oynuyordum chat infoyu açık yapmış -1 yedi
bir de ow den banlandı
Hilede sıkıntı yok sizin elinizde ban yememek.