Antivirüsü kapat.abicim indirme basarısız dıo
Antivirüsü kapat.abicim indirme basarısız dıo
Spray istiyorsan sitede sekmeme v2 var AHK olduğu için ondan da ban yemiyorsun sen basılı tut spray yapıyor ayrıca aim redline de kafa gerek sadece. Ona da tek tek atsan crosshairi küçültsen vurursun.kanki ben toplulukta açıyorum aim fazla gerekmiyo ama arada redline giriyorum aim lazım oluyor. kısaca aim çalışmıyor.
Anladığım kadarıyla geç açıldığı için fazla açmaya çalışmışsın o da hata vermiş. Çalışan Görevlerden işlemlerde varsa hile onu sonlandır tekrar aç csgoyu yönetici olarak çalıştırmana gerek yokfailed to load csgo modules multiple times try to launc the cheat as administrator hatası alıyorum lütfen yardım
Skin hilesi herkeste kasıyor, hiç gerek yok merak etme. Skin hilesi vac riskini arttırır kullanma kardeşim tamam wh falan aç da skin hilesi fazla belli eder.Beyler cs goda hileyi acitktan sonra ayarlamalari yapiorm hemen duzelmiyor bazi seyler ve skin hilesi yaptigimda bilgisayarda cok kasma oluyor sebebini bilen varmi ?
You can downloaddo you have no recoil here?
Düzeltildi, MEMORY UI yi tekrar indir güncelini, kullanabilirsin. iyi oyunlarBen kullanıyordum şuan HEPSİ KIRMIZI ama nedense burda hala güvenli olarak gösteriliyor anlamadım
Sonrada kapanıyo loaderVeriler alınıyorda kalıyo
Bende Bilmiyorum ayarlıyorum olmuyo suan yazıyorum cunkı goren varsa yazzsın dieaim hack nasıl çalıştıracağız mantığını anlamadım ben birde trigger botu tuşa atıyorum direk ateş ediyor tuşa basmadan bendemi sıkıntı var hiledemi
prime da açtın mı hıleyıCoook iyi thx