knk bende kullanıyorum sadece 1 kere overvact banı yedım vac ben yenmıyoEski versiyonu mu kullandın yeni versiyonu mu?
eski hilede mi yeni hilede mi vac ban yedin ?VAC BANBYEDIM 77 TL 531 SAAT OYNAMA SURESI GITTI ABI SECKINDIM NEDEN BOYLE BISEY YAPTIMKI ANTIHILE DEN VAC YEDIM
Post automatically merged:
Ağlamak istiyorum seckin hesaptan anti hile bani yedim
VACBAN YEDIM ANTI HILE
Neden durupdururken hile actim neden
Daha once zulada biradan hile acinca csgo hileside varmis kullaniyim dedim bunuda zulu gibi sandim ;(
Bende vac yasai kaldim 87 TLN GITTI HESAP SECKINDI ANTIHILE VAC YEDIM 631 SAATIM VARDI. BEN 8. SINIFA GIDIYOEUM 87 TL YI NASIL BULAYIMKI BIRDAHA SECKIN OLAYIM ;( aglamak isitoyrum
eski hilede mi yeni hilede mi vac ban yedin ?VAC Dan Kalıcı Olarak Ban Yedim Ve Galiba İlk Ban Yiyen Ben Oldum
Vac Yedim Ve Galiba İlk Ban yiyen BenimMemoryHackers Bunla İlgilenmesini Bekliyorum Kalıcı Olarak VAC YASAĞI ALDIM
![]()
vip old is it detected ?
and the new vip is it detected too ?Yes the signatur has been save do not use in competitive or you can TAKE A VAC ban AFTER YOUR GAME
Yes moreand the new vip is it detected too ?
birader esea da açamazsın hiç bir hile esea da açılmıyor açsa bile 1 hafta sonra ban başka hesaplada giremezsin doananım banı yiyorsun çünkü pc değiştirmen gerekir :=)))Arkadaşlar old hacki esea da kullanan deneyen oldumu çalışıyormu ya da ban olayı nedir