Benıım bılgısayarımda ınsert tusu yok delete ıle bırlesık hıleyı acıtıktan sonra deleteye yanı ınsert e basıyorum oyuna gırdığımde acılan bır pencere olmuyor
ayrıyeten hıleyı 10 gun once guncel kullanıyordum bugun gırdım hıle acılıyor sol ustte memoryhackers.org yazıyor fakat wall acılmıyor ınsert bolumude acılmıyor neden ?
bir şey soracagım yorumum inşallah kaldırılmaz spam dan : gecen yorumları teker teker dolasırken bi adam demiski her hileyi acıp oyuna girdiginde ip degisiyiyo sistemin yakalama sansı yok ? böyle bir sey varmı hilede yada oyunda böyle bi sistem varmı ?
bende yoldaş gıreken hile oyunu kapatıyo ve durmadan ban yıyorum sunu 1 cozun en son 1 gun ban yedım yıne yersem ayvayı yerım duzeltın su hatayı ve hilede aim in ismi ne acaba accam ve duvardan vurma varmı acaba ?
Hilede sıkıntı var yoldaş girdimi 1 dk olmadan oyundan atıyo ve boş yere ban yıyorum artık sunu 1 ı duzeltsın cozumunu bırı solesın plz artık boş yere ban yıyorum 1 saat yedım zaten
ekranın sol ustundekı yazı normalde şöyle olması gerekırken
ama en alttakı last cheat compile yazısı görükmüyor sıkıntısı ney aşağıdakı gıbı hılede calısmıyor