Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benıım bılgısayarımda ınsert tusu yok delete ıle bırlesık hıleyı acıtıktan sonra deleteye yanı ınsert e basıyorum oyuna gırdığımde acılan bır pencere olmuyor
ayrıyeten hıleyı 10 gun once guncel kullanıyordum bugun gırdım hıle acılıyor sol ustte memoryhackers.org yazıyor fakat wall acılmıyor ınsert bolumude acılmıyor neden ?

Üye
9 HİZMET YILI
Videolu tanıtımını yaparsanız daha iyi olur konuya ekleyerek yapamayanlarda var lütfen yardım edin.

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bir şey soracagım yorumum inşallah kaldırılmaz spam dan : gecen yorumları teker teker dolasırken bi adam demiski her hileyi acıp oyuna girdiginde ip degisiyiyo sistemin yakalama sansı yok ? böyle bir sey varmı hilede yada oyunda böyle bi sistem varmı ?

Üye
8 HİZMET YILI
öncelikle hile çalışıyor ama wallhack biraz karışık birde oyunun ortalarına doğru csgo.exe çalışmayı durdurdu diyo yardım edermisin

Üye
9 HİZMET YILI
bende yoldaş gıreken hile oyunu kapatıyo ve durmadan ban yıyorum sunu 1 cozun en son 1 gun ban yedım yıne yersem ayvayı yerım duzeltın su hatayı ve hilede aim in ismi ne acaba accam ve duvardan vurma varmı acaba ?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler Sanırım Hile Fixlendi 2 arkadaşım Bu Hesap Güvenilir Değil Diye Ban Yedi

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bir bilgisi olan varsa yazabilirmi ?

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ban mı yedi vac bağlantı hatasımı aldı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yok kardeşim aim ayarlarını çözemedim AimSmooth ve Fov ayarlarını full yapmama rağmen aim güzel çalışmıyor
aynen bende bi türlü çözemedim çözersen buraya yazarmısın herkez yararlanır bende çözersem yazarım..

Yok kardeşim aim ayarlarını çözemedim AimSmooth ve Fov ayarlarını full yapmama rağmen aim güzel çalışmıyor
ben buldum bişeylerde biraz kötü yarın videosunu çekerim az çok bildiğim kadar..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
bu hackler'de keylogger yok değil mi ona göre indireceğim ?

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam bu hileyi topluluk sunucusunda kullanırsak ban yeme riskimiz varmıdıt

Üye
9 HİZMET YILI
Hilede sıkıntı var yoldaş girdimi 1 dk olmadan oyundan atıyo ve boş yere ban yıyorum artık sunu 1 ı duzeltsın cozumunu bırı solesın plz artık boş yere ban yıyorum 1 saat yedım zaten

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ekranın sol ustundekı yazı normalde şöyle olması gerekırken
y0NrOn.jpg

ama en alttakı last cheat compile yazısı görükmüyor sıkıntısı ney aşağıdakı gıbı hılede calısmıyor
EPr41g.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...