Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
defender programlarını kapa kardeşim kullanırken.Bide legit ve semirage cfg ayarlayıp atsanız daha iyi olur çünkü çoğu kişi ayarlayamıyor yada ayarlama videosu filan çekiniz

Üye
6 HİZMET YILI
defender programlarını kapa kardeşim kullanırken.Bide legit ve semirage cfg ayarlayıp atsanız daha iyi olur çünkü çoğu kişi ayarlayamıyor yada ayarlama videosu filan çekiniz
Şuan da hile fix yedi diye düşünüyorum güncelleme ile birlikte.Yeni güncellemeyi beklemenizi tasvip ediyorum.Hile güncellenmesini bekleyelim.Şuan da riskli olur diye düşünüyorum
Post automatically merged:

Bende 5 madalyalı hesabımda kullanıyorum.Öyle bir hile :))

oğuz
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
Sosyal
8 HİZMET YILI
Şimdi selam ben namı değer Growss hilenin kullanımıyla alakalı bir yazı yazmanın zamanı gelmişti

ilk olarak:
- Windows güvenlik duvarını kapatıyoruz çünkü hilemizi engellediği için hileyi açamayız
- Windows güvenlik duvarını kapatmak için de şu yolu izleyin Windows 10 için geçerlidir Başlat > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Güvenliği > Windows Güvenliğini AÇ > Virüs ve tehdit koruması >Virüs tehdit koruması ayarları(Ayarları yönet ) > Gerçek zamanlı koruma ve diyerlerinin tiklerini kapatıyoruz ...

Not :Sisteminizde eset , avast yada başka bir anti-virüs yazılımı varsa ise onlarıda devre dışı bırakmanız gerektir ....

şimdi guvenlik duvarını kapattık.

ikici olarak :
- Sitemizdeki linkten hilemizi kurup masaüstne atıyoruz
- sağ tıklayıp yönetici olarak açıyoruz
- Sonradan bizden site doğrulaması istiyor ( memoryhacke üye olmanız gerek )
- hile tarayıcıyı otomatik açmassaa siz kendi ellerinizl siteye girip hesabınza girin ondan sonra hile onaylancaktır olmazsa başka bir tarayıcı ile giriş yapınız siteye
- ondan sonra hile oyun beklenıyor yazısı ingilizce şekilde söylicektir sizde steamden csgo yu açıcaksınız
bu kadar..

Ban yememek için ne yapmamız lazım ?
-ilk olarak ban yememk için oyuna her gelen güncellemeden sonra hile yapımcısının hileyi güncellemesini bekleyin çünkü hile fixlendiyse ban yersiniz direk van ban atar oyun otomatik dediğim gibi bekleyin güncellensin hile

-ikinci olarak hiledeki aim botu kullanmanızı önermem çünkü sizi reportlayanların reportu değerlendirilirken gerçek oyuncular değerlendiriyor yani buna overwatch deniliyor 150 win alan oyuncuya bu yetki veriliyor steam tarafından bu yetkiyi verilen oyuncu sizin raporlandığınız oyunu kayıttan izlıyor o şekilde hilemizi değilmisiniz ortaya cıkıyor yani aim hacki görmemesi ihtimal dışı aynı şekilde wall hack(duvardan görme) de açıp belli edersiniz ondanda ban yemeniz kaçınılmaz ondan dolayı belli etmeden bazen ölerek bunu belli etmiyeceksiniz bunun için youtubedeki overwatch izleyen insanları izlerseniz hile yapanları nerden anladığını göre bilirsiniz..

- Skin hilesini yapa bilirsiniz çünkü bunu diyer oyuncular görmez sadece keyfen hoş hissetmek açısında sizde görünür benim en hosuma giden olayı bu zaten hilenin

-bunny hub acmanızıda önermem oda çok anlaşılan hilelerdir aynı şekide aim trigerda

-Hiledeki bağzı söyle sıkıntılar var :
-ilk hileyi açıp oyuna girdikten sonra sizi oyundan atıp şu hatayı verirse : Error Code 3 : 0x8000000d hileyi aynı şekilde açıp site onayından geçerdikten sonra ikinci defa yaparsınız hile sorunsuz açılır ilk açılışta böyle bir hata veriyor ..
- başka bir hata ise komple oyun ve hile kapanıyor aniden bundanda aynı şekilde site onayından sonra geri baştan oyunu açmanız gereklidir ..
-hileyi oyunda INS tuşuyla açtıktan sonra ani bir donma ile oyundan atma sorunuda var bundaa aynı şekilde hileyi baştan açmanız gereklidir bu kdar .....

TEŞEKKÜRLER :d

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
for cs:go... well idk about that ez game

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Belli etmeden oynayın yoksa ban yersiniz ben cok belli ettim ban yedim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beyler ben seçkin olmayan çarda açtım belli etmeden hala ban yemedim? Kullanabilirsiniz hileyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile çok iyi çalışırken bir anda exe yi çalıştırdığımda boş ekran verdi hiçbir şekilde düzelmiyor ne yapmam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...