hepsi kafadan olursa yada izlemeyi cok belliedersen yersinvac yediriyor mu
kanka hile ban yediriyor full legit oynasan bile vac dalgasından geçemedi.cevabın için teşekkürler genel bir sorundu sanırım bence de
ne demek rica ederim ama 2 3 gündür aynı problemi yaşıyorum valve artık hiç ilgilenmemeye başladıcevabın için teşekkürler genel bir sorundu sanırım bence de
aga full legiti nasıl oynadığına bağlı açmışsın wh adam köşede pusuyor dönüp vuruyorsun ya da adam shiftle geliyor sen direkt oraya bakıyorsun laps diye koyuyorsun kafaya e o zaman tabi ban yersin legitin de adabı var nazar değmesin 1 seneye yakındır oynuyorum skinchanger ve chams dışında bir özellik kullanmıyorum çok nadir wh açarım krallar gibi de oynuyorum oyunumu.kanka hile ban yediriyor full legit oynasan bile vac dalgasından geçemedi.
Been using this since 2018. Just play maybe 1 to 3 games a day. Do not use aimbot and spinhack.can someone tell me how is the banrate and which features should not be used to avoid it?
I would also like to know the exact same thing, is it safe?can someone tell me how is the banrate and which features should not be used to avoid it?