wh ya da aim için değil de SKINCHANGER için kullanacağım halen kullanan arkadaşlar bilgi verirse indirip kurmayı düşünüyorum cevabınız için şimdiden teşekkürler
Gerçekden ellerinize sağlık yaptıgınız işde baya iyisiniz kullandım ve memnunum fakat her insanın banlanmadan oynuyabilcegi bir hile değil range geçiren insanlar biraz basic şekilde banlana bilirler gibime geldi Nice böyle başarılı hileler geliştirmeniz dileğiyle
vac yemen gayet normal fake hesap açıp kullan derim çünkü ücretsiz bi hile gerçek hesapla kullanmanı tavsiye etmem git yan hesap aç vvac yedikçe yenisini açarsın
wh ya da aim için değil de SKINCHANGER için kullanacağım halen kullanan arkadaşlar bilgi verirse indirip kurmayı düşünüyorum cevabınız için şimdiden teşekkürler
istediğin şeyi kullan kimse bişi diyemez de şuan bazılarında hile çalışıyor bazıların da çalışmıyor bende hiçbir özellik çalışmıyor mesela. Ayrıca bende sadece skinchanger ve chams kullanıyordum birden kesildi artık hiçbir seçenek çalışmıyor bende. Çalıssaydı çok kaliteliydi sorunu hala çözemedim
Merhaba arkadaşlar bir türlü hazır legit configleri load edemiyorum nasıl yaparım anlatacak varmı belgelerden atıyorum configi görüyor ama bir türlü load etmiyor çok darladı ya bunalım geçiriyorum dün akşamdan beri yardım lazım