Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
wh ya da aim için değil de SKINCHANGER için kullanacağım halen kullanan arkadaşlar bilgi verirse indirip kurmayı düşünüyorum cevabınız için şimdiden teşekkürler :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gerçekden ellerinize sağlık yaptıgınız işde baya iyisiniz kullandım ve memnunum fakat her insanın banlanmadan oynuyabilcegi bir hile değil range geçiren insanlar biraz basic şekilde banlana bilirler gibime geldi Nice böyle başarılı hileler geliştirmeniz dileğiyle

Bjorn Lothbrok

B
Birkaç el rekabetçi attık şuanlık sıkıntı yok gibi. Bakıcaz artık Vac dan yana sıkıntımız yok en azından hile gayet güzel ve ud

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
wh ya da aim için değil de SKINCHANGER için kullanacağım halen kullanan arkadaşlar bilgi verirse indirip kurmayı düşünüyorum cevabınız için şimdiden teşekkürler :)
istediğin şeyi kullan kimse bişi diyemez de şuan bazılarında hile çalışıyor bazıların da çalışmıyor bende hiçbir özellik çalışmıyor mesela. Ayrıca bende sadece skinchanger ve chams kullanıyordum birden kesildi artık hiçbir seçenek çalışmıyor bende. Çalıssaydı çok kaliteliydi sorunu hala çözemedim

Üye
5 HİZMET YILI
çok işime yaradı legit bir şekilde oynayınca vac yemiyorsunuz tavsiye ederim

Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir türlü hazır legit configleri load edemiyorum nasıl yaparım anlatacak varmı belgelerden atıyorum configi görüyor ama bir türlü load etmiyor çok darladı ya bunalım geçiriyorum dün akşamdan beri yardım lazım :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bide karşıda hile gelmesinin engelleyecek bi özelliğide olsaydı

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Şu nedenlerin birinden ötürü güvenli sunucularda oynayamazsınız:

– Bilgisayarınızla ilgili bir sorun VAC sistemini engelliyor.

– VAC sistemine stabil bir bağlantı sağlayamıyorsunuz.

– Oyunu değiştiren veya VAC ile uyumsuz bir yazılım kullanıyorsunuz.

win 7 kullanıyordum wın10 a gectım bugun boyle bı hata aldım hıleden mı wındows 10danmı bılgısı olan varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...