Onaylı Üye
it working ? 
VAC ban yemenin belli etmemekle alakası yoktur. VAC ban VALVE anti hile programının sen oyunu oynarken bilgisayarını tarar ve hile veya 3.parti uygulaması bulursa VAC ban yersin.Belli edip etmeme olayı OW bandır anlayışın için teşekkür ederim şimdiden.belli etmeden kullanırsam vac yermiyim
Yes.Is it working?
1 hafta içinde değil günlük olarak. 24 saat içinde toplam 11 report yediğiniz de düşersiniz.Toplam 11 tane report yerseniz 1 hafta içerisinde - overwatch'a düşme ihtimaliniz var report yememeye çalışın.
kafan aşşağı bakar, sen düz görürsün ama seni izleyenler aşşağı doğru görür, orda kaydırılabilir çubuk vardır o da vücudunu düşmana sırtın dönğk şekilde koşabilirsin kafana vurması zorlaşsın diyeDostlar anti aim ozelliği ne işe yarar hangi ayarlarda kullanmamız gerek ?
Mesela biz soldayken sahte kukla gibi birşey göstermiyor mu? yoksa sadece aşşağı mı bakmak var? "yaw" nedir? "pitch" nedir? normal anti aim kutusu var sadece onu işaretlersek ne olur?kafan aşşağı bakar, sen düz görürsün ama seni izleyenler aşşağı doğru görür, orda kaydırılabilir çubuk vardır o da vücudunu düşmana sırtın dönğk şekilde koşabilirsin kafana vurması zorlaşsın diye
sadece enable yaptığında kafan aşşağı ya bakıyor biri aimini kafana tuttuğunda kafan otomatik olarak aşşağı ya dönüyor vuramasın diye ama sen düz görürsün seni izleyenler kafanın ani şekilde aşşağı baktığını görürler overwatchta da belli olur. kaydırılabilir çubukta gövdeni sağa sola doğru döndürüyor yaw pitch ayarı bu diye biliyorum .Mesela biz soldayken sahte kukla gibi birşey göstermiyor mu? yoksa sadece aşşağı mı bakmak var? "yaw" nedir? "pitch" nedir? normal anti aim kutusu var sadece onu işaretlersek ne olur?
var ben yedim araşıtırıp çalışan vac bypass bulmalısınvac ban varmı
hee tamam teşekkür ederim o yüzden ban yiyormuşumsadece enable yaptığında kafan aşşağı ya bakıyor biri aimini kafana tuttuğunda kafan otomatik olarak aşşağı ya dönüyor vuramasın diye ama sen düz görürsün seni izleyenler kafanın ani şekilde aşşağı baktığını görürler overwatchta da belli olur. kaydırılabilir çubukta gövdeni sağa sola doğru döndürüyor yaw pitch ayarı bu diye biliyorum .