If you played comp/casual or something and after you played zombie, you might got some reports i think cause i've been using triggerbot and WH too and no bans, you might wanna use a vac bypass too
Çaktırmadan oynayın fazla belli etmeyin ban falan yok. E tabi öküz gibi mid rushlayıp her kafasını çıkarana tak tak yaparsanız steamde size '' TAK TAK '' yapabilir ^^
Çaktırmadan oynayın fazla belli etmeyin ban falan yok. E tabi öküz gibi mid rushlayıp her kafasını çıkarana tak tak yaparsanız steamde size '' TAK TAK '' yapabilir ^^
geçen hafta cuma günüde birisi benim gibi birşey yazmış yine yukardaki gibi cevap vermeşsin amaç ne dostum ? Neden sürekli ban yiyeceğimizi tekrarlıyosun ??
+ hile kullanıyosun ban yemen çok olası , fakat bunu belli etmezsen adam öldürktükten sonra erif seni izliyorken rakiplerin geldiği yönlere bakmazsan çok renk vermezsen ban yemezsin 3 4 seneyi aşkındır oynuyorum bu oyunu ne hileler kullandım 2 hesabım banlandı sadece oda abartmıştım bi ara ondan. Yani tamamen senin kullanımına bağlı , ki eğer bahsettiğin şey hileyi inject ettikten sonraki olaylarsa , he evet oyun senin dosyalarında değişikliği farkediyor fakat report yemediğin sürece rahat takılabilrsin bence yani tekrarlıyorum TAMAMEN SENİN KULLANIMINA BAĞLI
If you played comp/casual or something and after you played zombie, you might got some reports i think cause i've been using triggerbot and WH too and no bans, you might wanna use a vac bypass too