Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
anyone vac banned lately?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
osiris'e geçen sene ragebot çıkmış neden sbyte'ada getirmiyorlar?(ragebotlu dedected)
Post automatically merged:

hmm ben 4 aydır kullanıyorum neden vac yemedim?

kalktı csgo ya yeni güncellemeyle ben söyledim admin kaldırdı
eninde sonunda ban yiyorsun kimisi 1 hafta kimisi 1 yılda ban yiyor ben 8 9 ay kullandım ban yemiştim

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
i got banned
using triggerbot, wallhack on zombie server
wondering how did they detect it
If you played comp/casual or something and after you played zombie, you might got some reports i think cause i've been using triggerbot and WH too and no bans, you might wanna use a vac bypass too

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Çaktırmadan oynayın fazla belli etmeyin ban falan yok. E tabi öküz gibi mid rushlayıp her kafasını çıkarana tak tak yaparsanız steamde size '' TAK TAK '' yapabilir ^^

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çaktırmadan oynayın fazla belli etmeyin ban falan yok. E tabi öküz gibi mid rushlayıp her kafasını çıkarana tak tak yaparsanız steamde size '' TAK TAK '' yapabilir ^^
İnject ettiğim amdan itibaren ban yiyeceğin garanti zaten. İstersen hile ayarlarını kapat öyle oyna. En geç birkaç aya ban yiyorsun.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İnject ettiğim amdan itibaren ban yiyeceğin garanti zaten. İstersen hile ayarlarını kapat öyle oyna. En geç birkaç aya ban yiyorsun.
geçen hafta cuma günüde birisi benim gibi birşey yazmış yine yukardaki gibi cevap vermeşsin amaç ne dostum ? Neden sürekli ban yiyeceğimizi tekrarlıyosun ??

+ hile kullanıyosun ban yemen çok olası , fakat bunu belli etmezsen adam öldürktükten sonra erif seni izliyorken rakiplerin geldiği yönlere bakmazsan çok renk vermezsen ban yemezsin 3 4 seneyi aşkındır oynuyorum bu oyunu ne hileler kullandım 2 hesabım banlandı sadece oda abartmıştım bi ara ondan. Yani tamamen senin kullanımına bağlı , ki eğer bahsettiğin şey hileyi inject ettikten sonraki olaylarsa , he evet oyun senin dosyalarında değişikliği farkediyor fakat report yemediğin sürece rahat takılabilrsin bence yani tekrarlıyorum TAMAMEN SENİN KULLANIMINA BAĞLI

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
update plssss...

mga update plsss

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
If you played comp/casual or something and after you played zombie, you might got some reports i think cause i've been using triggerbot and WH too and no bans, you might wanna use a vac bypass too
never play comp or casual
wondering if testing the hack with bots will get you banned? because i did, i turned on aimbot and everything else

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...