Hileyi ben dahil olmak üzere birçok kişi kullanıyor halen daha hiçbir sıkıntı yaşamadan oynayabiliyorum. Bu hileyi kullanıpta hiçbir şekilde yasaklanmayacağını düşünen hayal dünyasında yaşıyordur zaten. Bunlar olacak şeyler kullanıyorsan olacakları kabulleneceksin, buraya gelip yazmak ne değiştirecek. Vac tarafından otomatik olarak yasaklanan kişilere çıkan uyarılar farklı olur, arkadaş belli etmiş ve birden fazla raporlanarak Owerwatch tarafından yasaklanmış olay budur. Biz elimizin altında hile olduğundan dolayı nasıl oynayacağımızı şaşırıyoruz asıl olay. Hesabı kıymetli olanlar kullanmasınlar o vakit.
bro peki bnm sorun ne ? 1 saatlik erişimimi engelliyo sonra tekrar acıyor zaten suan yazdığım hile yani sizin kullandığınız log veriyor diğeride dakka başı ban yiyo ama saatlik
bro peki bnm sorun ne ? 1 saatlik erişimimi engelliyo sonra tekrar acıyor zaten suan yazdığım hile yani sizin kullandığınız log veriyor diğeride dakka başı ban yiyo ama saatlik
bişey Diycem de ben rekabetçi girmedim wall açtım sadece zaten duvar filanda izlemedim adam geldimi bacaklarına sıktım aimbotda kapalıydı haberine ne yapabilirim cevap verirmisin?
hocam bu hileyi boşver şimdi bu bende log veriyor diğer gene bu arkadaşın payylaştığı hilede 15 dk oyun oynadıktan sonra oyundan atıyor ban deil ? vac oturumuzu doğrulayamadı diyor oyun girişimi yasaklıyor 1 saat sonra acılıyor tekrar oyun kapanmıyor veya sicil ban yazmıyor fakat 1 saat erşimim kesiliyor
hocam bu hileyi boşver şimdi bu bende log veriyor diğer gene bu arkadaşın payylaştığı hilede 15 dk oyun oynadıktan sonra oyundan atıyor ban deil ? vac oturumuzu doğrulayamadı diyor oyun girişimi yasaklıyor 1 saat sonra acılıyor tekrar oyun kapanmıyor veya sicil ban yazmıyor fakat 1 saat erşimim kesiliyor
Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Önceden böyle bir hata vermiyordu :/ ''Oyuna girip ayarları yaptım sunucuya girmeye çalıştığımda ve botlarla çevrimdışı oynarken 20 30 sanıye sonra bu hatayı veriyor''