Kardeş hileyi açmadan girdiğinde bu hatayı veriyor mu?YA BİRİ YARDIM ETSİN ARTIK YETER CS GO ÇALIŞMAYI DURDURDU DİYOR WİNDOWS GÜVENLİKDUVARI FALAN KAPALI LÜTFEN YA
hocam log veriyor 2 hile sağlam ama bu sıkıntıbizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?
Oyundan Birden Attı Bu Hesap kalıcı olarak güvenli değil dedi ve 1 gün sonra vac yedim ne yapabilirim ??
Bir hileyi bir çok kişi kullandığından dolayı valve toplu ban atmıştır adamlar sonuçta mal değil dimiHileyi belli etmişsiniz ve birden fazla raporlanma almışsınız. Yapılacak birşey yok.
Bir hileyi bir çok kişi kullandığından dolayı valve toplu ban atmıştır adamlar sonuçta mal değil dimi
bro peki bnm sorun ne ? 1 saatlik erişimimi engelliyo sonra tekrar acıyor zaten suan yazdığım hile yani sizin kullandığınız log veriyor diğeride dakka başı ban yiyo ama saatlik
bişey Diycem de ben rekabetçi girmedim wall açtım sadece zaten duvar filanda izlemedim adam geldimi bacaklarına sıktım aimbotda kapalıydı haberine ne yapabilirim cevap verirmisin?Hileyi belli etmişsiniz ve birden fazla raporlanma almışsınız. Yapılacak birşey yok.
hocam bu hileyi boşver şimdi bu bende log veriyor diğer gene bu arkadaşın payylaştığı hilede 15 dk oyun oynadıktan sonra oyundan atıyor ban deil ? vac oturumuzu doğrulayamadı diyor oyun girişimi yasaklıyor 1 saat sonra acılıyor tekrarNe gibi bir uyarı alıyorsun yazar isen daha detaylı yardımcı olmaya çalışırız.
hocam bu hileyi boşver şimdi bu bende log veriyor diğer gene bu arkadaşın payylaştığı hilede 15 dk oyun oynadıktan sonra oyundan atıyor ban deil ? vac oturumuzu doğrulayamadı diyor oyun girişimi yasaklıyor 1 saat sonra acılıyor tekraroyun kapanmıyor veya sicil ban yazmıyor fakat 1 saat erşimim kesiliyor