İnsanlar bilmediği bir konuda neyin cevabını verebilirler acaba ? benim mesajımı alıntılayarak yazmışsın yardımcı ol diye mesajını gördüm inan yardımcı olmayı isterim fakat bilmediğim bir konunun da cevabını veremem, ancak fikir yürütebilirim oda boşa zaman kaybı olur senin açından sen sıkıntılarını hileyi geliştiren arkadaşa yazacaksın yada forum içerisinde ayrı bir konu açacaksın ki bilir kişiler sana o şekilde cevap verecek hem mesajın arada kaynayıp gitmeyecek hemde daha derli toplu düzenli olacak.
daha önce 2 sefer VAC yedim biri overwatch biri VAC sistemi buldu bundada buldu overwatchtan yesem yaazıyor overwatch büyük hatalı diye biliyorum fakat oyundayken birden attı ve bu sunucudan yasaklandınız dedi.
çok belli etmişsin owerwatch yemişssin ben 3 ayıma girdim halandaha ban yemedim owerwatch yiyonuz sistem hileyi algılayamıyo boşuna laf atmayın he nabalirim diyon hiç bir şey yeni hesap aç ondan alıp oynayabilirsin sadece geçmiş olsun ne diyim
Hile programları antivirüsler tarafından virüs olarak görülebilir, ilgili uygulamaya müdahale ediyor güvenmiyorsanız indirmemekte özgürsünüz ama milleti yanıltmayın.