Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim önceki yazdığım soruna hala cevap bulamadınız ? bi yardımcı olurmusunuz 5 4 saattir bekliyorum

İnsanlar bilmediği bir konuda neyin cevabını verebilirler acaba ? benim mesajımı alıntılayarak yazmışsın yardımcı ol diye mesajını gördüm inan yardımcı olmayı isterim fakat bilmediğim bir konunun da cevabını veremem, ancak fikir yürütebilirim oda boşa zaman kaybı olur senin açından sen sıkıntılarını hileyi geliştiren arkadaşa yazacaksın yada forum içerisinde ayrı bir konu açacaksın ki bilir kişiler sana o şekilde cevap verecek hem mesajın arada kaynayıp gitmeyecek hemde daha derli toplu düzenli olacak.

AV programlarını kapatsak bile arşivde bir sorun var sanırım ?

Dosya gayet güzel iniyor kardeşim.

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hile keşke net frameworksuz olsa çünkü windows 7 32 bit net framework desteklemediği için hileyide desteklemiyor

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben de yedim arkadaşım da yedi ama belli ettiğimiz için yani hile yüzünden falan değil kendi hatan tamamen
daha önce 2 sefer VAC yedim biri overwatch biri VAC sistemi buldu bundada buldu overwatchtan yesem yaazıyor overwatch büyük hatalı diye biliyorum fakat oyundayken birden attı ve bu sunucudan yasaklandınız dedi.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    19.1 KB · Görüntüleme: 57
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hile belirli bi süreden sonra oyunu yanıt vermiyor diyip kapatıyor nasıl çözebilirim bu sorunu

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "Fight5Freedom, post: 638085, member: 388508"] I used pretty cheat vac yemesem :([/ QUOTE]
can i get the file dude ?

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hile birazda akıl işi hemen hileye suç atmayın aklınızı kullanın ben hileyi paşşalar gibi kıullanıyorum

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oyundan Birden Attı Bu Hesap kalıcı olarak güvenli değil dedi ve 1 gün sonra vac yedim ne yapabilirim ??
çok belli etmişsin owerwatch yemişssin :D ben 3 ayıma girdim halandaha ban yemedim owerwatch yiyonuz sistem hileyi algılayamıyo boşuna laf atmayın he nabalirim diyon hiç bir şey yeni hesap aç ondan alıp oynayabilirsin sadece :D geçmiş olsun ne diyim

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Dosya inmiyor Chorme bu dosyayı sildi tehlikeli filan diyor napmam lazım ?
İndirilenler kısmına girip ''tehlikeli dosyayı tut'' işaretle. Herhangi bir virüs vs yok.

virüslü indirmeyin

Hile programları antivirüsler tarafından virüs olarak görülebilir, ilgili uygulamaya müdahale ediyor güvenmiyorsanız indirmemekte özgürsünüz ama milleti yanıltmayın.

BİŞEY SORCAM BENDE SİTE COK YAVAŞ NEDEN YA ONAY YAPAMIYORUM COK YAVAŞ OFFFFF

Sitede ara sıra yoğunluk yaşanabiliyor, üye sayımız bir hayli fazla. Fakat bu durumlarda gerekli güncelleme yöneticiler tarafından yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...