Üye
Beyler sadece duvar(wallhack) ayarı atabilicek var mı sadece görüş istiyorum başka bir şeye ihtiyacım yok seri cevap lütfen <2<3<3
2 Gün önce denedim çalışmıyordu tekrar deneyeceğim.@kralh
Hile çalışıyor boş yapıp insanları kandırmayın az önce test ettim aşağıya ekledim. Ayrıca sabah da çalışıyordu. İyi oyunlar...
Beyler sadece duvar(wallhack) ayarı atabilicek var mı sadece görüş istiyorum başka bir şeye ihtiyacım yok seri cevap lütfen <2<3<3
Açılsa açılıyor deriz demi?@kralh
Hile çalışıyor boş yapıp insanları kandırmayın az önce test ettim aşağıya ekledim. Ayrıca sabah da çalışıyordu. İyi oyunlar...
Ekli dosyayı görüntüle 19570
I just let the program to creat itfolders and edit csgo files. i use this cheat in my secound steam account . now if i want to play with my main account without running the program should i redownload csgo ? or its safe to play without cheat in my main account ?
@kralh
Ekli dosyayı görüntüle 19570
dosyaları doğrulamayı dene (oyun dosyalarını)Böyle bir hata alıyorum. Kendi oyunumla alakalı olduğunu düşünüyorum nasıl düzeleceğini bilmiyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 19605
çok teşekkür ederim arkadaşım sağ ol <3"Chams" sekmesini aç "allies" değil "enemies" seç sağındaki "visible" kısmını "occured" yap enabled işaretle alttan beyaz renge tıkla kırmızı yap.
Çok Doğru Söylemişsin Ağzına Sağlık.Bir kişi değil 5 10 kişide olunca insan fix yedi diye düşünmüyor değil rencide etme hakkına sahip değilsin konuşmana dikkat etmelisin.
İyi Forumlar...
bendede aynı sorun var çözebildinmiVeriler anılınıyor diyor oyle kalıyor acılmıyor siteye giriyor ama aktif olmuyor veriler alınıyorda kalıyor