Üye
siz adamsınız
bende sorunsuz çalışıyor sen yapamıyorsunlinki indirdim gösterildiği gibi yapıyorum fakat çalışmıyor 10 second diyor kapanıyor program cs go da bir değişiklik yok
hacı ilk hileyi açıp oyuna giriyorsun botlarla gir seri olsun bi inserte basıp cık oyunu kapa zaten belgelerime sytbecsgo diye bi dosya gelicek daha sonra rardaki 2 tane cfgyi bu klasörün içene at daha sonra gir ayarını yapCFG dosyalarını atılacağı yeri bulamadım yardımm
detected değil ama prime hesap ben olsam prime de açmamToplulukta acsam ban yermıyım dedected mı ? Prıme hesap korkuyom :d
YemezsinLegit oynadığım sürece ban yermiyim?
tamam eywdetected değil ama prime hesap ben olsam prime de açmam
Post automatically merged:
Yemezsin
Şimdi şöyle bir olay var 1 ay sonra yazdığımı biliyorum ama eğer aim ayarlarını yaparsan aim birazdaha iyi olur ve öncelikle aimle çok bir alakası yok bu durumun triggerbotla var karşıdaki TriggerBot açtıysa Senden önce vurur ama Karşıdakinin hilesi daha iyiyse yapcak bişey yok brohile gerçekten işe yarıyor csgo da hile ile karşımıza cıkanları bir bir haklamak güzel oluyor ama karşı rakibin aimi her zaman benimkinden iyi oluyor acaba ayarmı yapmam lazım yoksa aim pogramları onların daha mı iyi anlamış değilim konuyla ilgili bilgisi olan yazarsa cok makbule geçer