Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
siteye erişemiyorum neden acaba bir bilginiz varmı? Birde loadera oyuna girmedenmi oyuna girdikten sonramı gireceğiz?

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tıklıyorum Yükle butonuna hiçbirşey olmuyor UI CORE açık ama lütfen UICORE yi açında kalıyor hiçbirşey olmuyor

Üye
7 HİZMET YILI
cheat is not atm diye bir hata alıyorum yeni olanı indirdim ama yapamadım yardımcı olabilecek varmı ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam birşey sorucağım ama hile cheat not activeted atm gibisinden birşey diyor ne yapmam gerek

Üye
6 HİZMET YILI
Waiting for login to website...
Waiting for game...
Loading cheat...
Cheat is not active atm.

??

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni loader' den Ban yiyen var'mı?.. ban yiyen bir kaç arkadaşım var ama kendi hataları yüzünden olduğunu düşünüyorum. Eğer hilede ESP hariç hiç bir özelliği açamayıp ban yiyen varsa Cevap verebilir'mi ?

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar yeni loader' den Ban yiyen var'mı?.. ban yiyen bir kaç arkadaşım var ama kendi hataları yüzünden olduğunu düşünüyorum. Eğer hilede ESP hariç hiç bir özelliği açamayıp ban yiyen varsa Cevap verebilir'mi ?
yapamıyoruzki yiyelim ban ?
Post automatically merged:

Mert.#6239 eklesene kanıka beni discorddan

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi açmakta ne var saçmalamayın Gidin'de videoyu izleyin sonra şikayet edin yapamıyoruz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...