Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
bugun ku guncellemeden sonra bole oldu yapcanız guncellemeye sokayım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adamlar bedava hile yapıp önünüze koyuyor sizi eğlendiriyor ban yiyince de böyle şeyler yapıyorsunuz. Arkadaşlar hile kullanıyorsanız ban yemeyi göze alıp bunu kabullenip öyle kullanmalısınız hiç bir hile sonsuza kadar sürmez elbet yakalanır siz o arada aldığınız keyife eğlencenize bakın :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gel çök oynaşma kaykıl son defa
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar belli edercesine kullanırsanız tek oyunda 9 report yerseniz banlanmaya şaşırmayın :D ben 2 ay oldu olacak hala ne overwatch ne de vac ban yemedim. Çar açtım, prime yaptım. Silver 3 ten mg1 e çıkarttım. Hileye laf etmeyin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
belli edersen tabi yersin ama güzel paylaşım bu arada

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yaklaşık 4 aydır kullandığım şey karalamak istemiyorum ama bunu paylaşmak zorundayım. Galiba VAC dalgasına kurban gittim bilemiyorum bir kontrol edin :)
2yıla yakındır bu forumun üyesiyim çok güzel iş çıkaran arkadaşlar var ellerine sağlık ama CSGO bir süre daha ara vereceğim sanırım :D (BAŞKA BİR HİLE İNDİRMEDİM DE KULLANMADIM DA ASKERDEN GELDİM FORMAT ATTIM SBYTE O ZAMAN GUNCELLENMEMİŞTİ BEKLEDİM OYNAMADIM SBYTE GÜNCELLENİNCE KULLANMAYI VE OYNAMAYA BAŞLADIM)
asdasd.jpg

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yaklaşık 4 aydır kullandığım şey karalamak istemiyorum ama bunu paylaşmak zorundayım. Galiba VAC dalgasına kurban gittim bilemiyorum bir kontrol edin :)
2yıla yakındır bu forumun üyesiyim çok güzel iş çıkaran arkadaşlar var ellerine sağlık ama CSGO bir süre daha ara vereceğim sanırım :D (BAŞKA BİR HİLE İNDİRMEDİM DE KULLANMADIM DA ASKERDEN GELDİM FORMAT ATTIM SBYTE O ZAMAN GUNCELLENMEMİŞTİ BEKLEDİM OYNAMADIM SBYTE GÜNCELLENİNCE KULLANMAYI VE OYNAMAYA BAŞLADIM)
Ekli dosyayı görüntüle 27571
Eski loaderi sisteminden sil. Ek olarak vac banları genel olarak delaylıdır..

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sistemden silmiştim tamamen zaten 5 gün once yıne format atmıstım :) da sonunun boyle olacağını bılıyordum zaten 0 sıkıntı eline koluna sağlık arkadasların :)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sistemden silmiştim tamamen zaten 5 gün once yıne format atmıstım :) da sonunun boyle olacağını bılıyordum zaten 0 sıkıntı eline koluna sağlık arkadasların :)
Dediğim gibi vac banları delaylı. 5 gün önce mi yoksa 5 ay önce mi detect ettiğini bilemezsin. Eğer eski loaderi sisteminde bulduysa zaten hesabını flaglemiştir.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile Çalışıyor menünün açılmamasının sebebi laptopda fn + del tuşuna basmadığımdanmış
Post automatically merged:

Bu arada Vac ban yedim anında sanırım güven skoru az olduğundan falan heralde yeni hesap açmıştım
belli etmeden oynadım , skin hackdan da olabilir
aimbot açmışmıydın yoksa sadece esp mi açıktı ben sadece esp açıyorum ban falan yemedim. silah skinlerinden vac yiyeceğini sanmıyorum bende kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...