Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşa aldırma dostum post kasmaya çalışıyor :) Hile safe abartmadan takılın.
olabilir, zaten ban yiyenlerin hepsi kendi hataları yüzünden vac yiyorlar. 1 aydır kullanıyorum ben, hem Sadece esp açtığım için belli'de etmedim, çok rank kastım. sizin sayenizde :D

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba. Önceden exe vardı basınca açılıyordu hile. Şuan çalışmaz oldu yeni sürümüde indiremiyorum nasıl çalışacak bilen var mı? detaylı. şimdiden teşk

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
eskisine ne oldu sağlam çalışıyordu
Post automatically merged:

aga bu riskli olabilir virüs tehtit uyarısı geldi eskisi gibi yapsalar keşke
Yapanlar gene aynı kişiler. Korumalardan dolayı virüs uyarısı vermesi normal. İstiyorsanız kullanmayın. İyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yeni loaderde [WCORE] Waiting for Action.. hatası alıyorum acaba düzelicek mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
XFProjecti çalıştırdığım zaman bir ekran açılıp kapanıyor yardım eder misiniz?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Anti hile vac ban yedı muhtesem hesap yenı loader yuzunden tebrık edıyorum ...

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Virüs programımı kapatıp kullandım bir sıkıntı olmadı güveniyorum zaten Memorhackers'a. 1 yıllık üyesiyim. ayrıca yeni loader ban falan atıyor diyenler olmuş 2-3 saat'dir oynuyorum daha şimdi çıktım oyun'dan hiç bir şey'de olmadı. ben sadece ESP açıyorum. zaten ban yeyip yememeniz Tamamen size bağlı hileye Suç atmayın Sakın.!! şunu'da unutmayın hile açan herkes BAN riskini kabul etmiş olur.

Son düzenleme:
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Virüs programımı kapatıp kullandım bir sıkıntı olmadı güveniyorum zaten Memorhackers'a. 1 yıllık üyesiyim. ayrıca yeni loader ban falan atıyor diyenler olmuş 2-3 saat'dir oynuyorum daha şimdi çıktım oyun'dan hiç bir şey'de olmadı. ben sadece ESP açıyorum. zaten ban yeyip yememeniz Tamamen size bağlı hileye Suç atmayın Sakın.!! şunu'da unutmayın hile açan herkes BAN riskini kabul etmiş olur.
Ben overwatchdan ban yemedim dostum VAC yedim SS attım :) Bende guvenerek kullandım zaten ve riski goze aldım

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar gidip mevlana açıp full report yeyip overwatcha düşerseniz bi zahmet yiyin vacınızı da o zaman yazılımsal bir sorun oluşmuyor hileye atıp tutmayın yani.

Üye
8 HİZMET YILI
Bazıları var övgü botu falan basıyolar mevlena açıpda overwatcha bile düşmeyenler var ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...