Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile hala çalışıyor ve ban riskinizi nasıl azaltırsınız oyun açıldıktan sonra hileyi açmanız gerek sakın oyun açılmadan hileyi açmayın %100 ban ve tabiki rekabetçi gibi yerlerde kapıdan duvarlardan adamlara bakmayın Elinize Sağlık
I use this method

Have you been banned yet?
Post automatically merged:

oyun oynuyordum maçın ortasında oyundan attı ' Bu sunucu sadece ceza almamış hesaplara açıktır' diye bir bildirim geldi ardından üst butona bir baktım. VAC ban yazıyor. Kanıtlayabilirim. Kullanmayın derim bu aralar, normalde bu hilenin müptelasıyım ama tekrar kullanmak için,yeni loader oturana kadar biraz bekleyeceğim
Is your account safe? After using the program

Üye
6 HİZMET YILI
1 saat oldu daha kullanalı rekabetçi bile giremedim ölüm maçı atıyordum vac tarafından yasaklandınız dedi kullanmayın ban yediriyor

Üye
7 HİZMET YILI
benim kesmek çalışmıyor güncelleme gösterir ve daha fazla gitmiyor ???
ne yapıyorum ?? aslında ben türkçe konuşmuyorum ben dili dönüştürdüm bu yüzden eğer mümkünse İngilizce cevap lütfen
Send feedback
History
Saved
Community

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sanırım güncelleme de yada cortladı umarım düzelir tek güvendiğim adres burası çünki

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben 3-4 gündür yeni loader kullanıyorum daha vac falan almadım sanırım sorun çok belli ettiğiniz için oluyor ?

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Detected olsa çalışıyor etiketi koymazlar arkadaşlar hileyi kullanırken nasıl kullandığınıza dikkat edin

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Detected olsa çalışıyor etiketi koymazlar arkadaşlar hileyi kullanırken nasıl kullandığınıza dikkat edin
bence'de haklısın insanlar çok dikkatsiz bir şekil'de kullandıkları için 'vac veya overwatch' alıyorlar sonra gelip burada."hile vac yediriyo sakın kullanmayın" tarzın'da saçma sapan şeyler yazıyorlar, Arkadaşlar kullanmayı bilmiyorsanız kullanmayın, insanlar size ücretsiz hile sunuyor zaten. Biraz'da olsa insanların emeğine saygı duymayı öğrenin.!

Son düzenleme:
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Aynen öyle dostum. Kaldı ki yapımcı belirtiyor zaten sorumluluğu üstlenmiş kabul edilirsiniz diye. Ban yemek istemiyorsan kullanmazsın olur biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...