Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
şöyle güzel bir cfg si varmı şu hile için
Hileyi codlayan kişinin verdiği configlerle kalmanızı öneririm en sağlıklısı o. Çünkü hileyi codlayan adam neyin riskli olacağini bilir kendi hilesinde , ayrıca glow chams vb basit şeyler haricinde ayarlarıyla oynamanizi tavsiye etmem aimbot ayarı felan yaparsanız legitliği kalmaz illaki ban yersiniz. zaten adamları görerek te vuramayacaksaniz kendinizde arayın bazı şeyleri uyariyorum ban yersiniz. sbyte configde backstrak açin ayrıyetten yeterli olacaktır, iyi forumlar.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hileyi codlayan kişinin verdiği configlerle kalmanızı öneririm en sağlıklısı o. Çünkü hileyi codlayan adam neyin riskli olacağini bilir kendi hilesinde , ayrıca glow chams vb basit şeyler haricinde ayarlarıyla oynamanizi tavsiye etmem aimbot ayarı felan yaparsanız legitliği kalmaz illaki ban yersiniz. zaten adamları görerek te vuramayacaksaniz kendinizde arayın bazı şeyleri uyariyorum ban yersiniz. sbyte configde backstrak açin ayrıyetten yeterli olacaktır, iyi forumlar.
Sağolun öneriniz için

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
how to use the configs i pasted in the folder but none of config can get find and i only can create

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Henüz VAC ile karşılaşmadım. Elinize sağlık teşekkürler.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Henüz VAC ile karşılaşmadım. Elinize sağlık teşekkürler.
çok fazla yorum var son zamanlarda vac vac diye o yüzden pek emin olamıyorum, yani bazıları şunu yazmış "eğlence modunun 2.rounda vac geldi" diye, şimdi oyuna girip belli edip banlanmak var birde belli etmeden direk ban yemek var hesabım çok uzun zamandır bende ve tek hesabım suan o yüzden banlanmak istemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çok fazla yorum var son zamanlarda vac vac diye o yüzden pek emin olamıyorum, yani bazıları şunu yazmış "eğlence modunun 2.rounda vac geldi" diye, şimdi oyuna girip belli edip banlanmak var birde belli etmeden direk ban yemek var hesabım çok uzun zamandır bende ve tek hesabım suan o yüzden banlanmak istemiyorum

Sadece trigger kullanırım. Pistol round ve AWPde işime yarar. Onun haricinde zaten fazla ihtiyaç duymuyorum.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
trigger ne işe yarıyor aydınlatabilirmisiniz :D?
trigger aimini bir noktaya koyarsın ve trigger tuşuna basılı tutarsın eğer ki rakip takımdan bir kişi oradan geçerse aim üzerindeyken ateş eder, awp de direk sıkar ve öldürür, normal makinalı tüfeklerde ateş etmeye başlar ama tam olarak taramaz, bunu aim ve trigger kullanırsan aim ve triger tuşunu aynı tuşa atayıp bastığında kendi kendine ateş eder ve aim ile takip eder, makinalı da önermesem de awp de çok işe yarayan bir özelliktir, kendisi ateş ettiği için kaçırmaz genelde, ama tepkime süresini ayarla yoksa çok belli eder

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hileyi düzgün kullanırsanız ban yemezsiniz arkadaşlar. Aimbot ayarı olan verebilir mi acaba bir tek ben mi çalıştıramıyorum yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...