Onaylı Üye
Sıkıntısız WH+TRİGGER Configim Var İstersen Atabilirim Sürekli Kullanmazsam Triggeri Asla AnlaşılmazsınTriggerbot ayarlarını verir'misin ?
Sıkıntısız WH+TRİGGER Configim Var İstersen Atabilirim Sürekli Kullanmazsam Triggeri Asla AnlaşılmazsınTriggerbot ayarlarını verir'misin ?
Mesaj olarak atarsan sevinirim.Sıkıntısız WH+TRİGGER Configim Var İstersen Atabilirim Sürekli Kullanmazsam Triggeri Asla Anlaşılmazsın
sen yapamıyorsun arkadaşım herkes beğeniyor hileyi ?oyundan atıyor kardeşim bune ya
sen yapamıyorsun arkadaşım herkes beğeniyor hileyi ?
Sağolasın. Sanada iyi günler.Qwertynsy123 senin için bir yetkililerle iletişime geçeceğim çözümü bulduğum zaman yazarım. İyi günler![]()
O hata bende'de olmuştu nasıl olduysa hiç bir şey yapmadan düzeldi.Sağolasın. Sanada iyi günler.
Post automatically merged:
Şimdi tekrar denedim de config kısmı ile alakalı sanırım atölye haritası açtım tek tek yaptım atma olmadı gittim basit eğlence girdim atma olmadı ama config kısmından load config yapınca atıyor.
O hata bende'de olmuştu nasıl olduysa hiç bir şey yapmadan düzeldi.
Arkadaşlar siz'de oyundan atma sorunu var'mı ?
Sadece ESP'mi kullanıyorsun ?geçene kadar tek tek düzenleme yapacağım o zaman zaten çok bir şey açmıyordum ESP ayarları falan Mısc'den ufak tefek şeyler.