evet sadece ESP ve Chams kullanıyorum birde Mısc'de radar+bunnySadece ESP'mi kullanıyorsun ?
Bende ve bazı arkadaşlarda'da bu tarz hatalar var büyük ihtimal güncelleme gelecek hileye. Beklemedeyim...oyundan atmıyor bende fakat sadece wall hack çalışıyor güncellemeden önce her şey çalışıyordu
Aimbot ayarlarını verebilir'misin denemek istiyorum, ben bir türlü iyi Aimbot ayarı bulamadım. Adamın gövdesine kilitlemek istiyorum imleci ama denediğim ayarların hiçbirisi olmadı, birçok ayar denedim ama olmuyor maalesef.evet sadece ESP ve Chams kullanıyorum birde Mısc'de radar+bunny
darWIN9 evet bendede öyle az önce denemiştim aimbot açtım kitlenmiyor slient açtım vurmuyordu bende normalde kullanmadığım için sorun etmedim.
aynısı bendede varaimbot çalışmıyor bir bakarmısınız ? bugun çalışmamaya başladı
cfg ni paylaşırmısın aimbot çalışmıyor bendereis hepsi calişıyor sadece tirgger calışmiyor.
Ne Zaman Güncellenir ?oyuna güncelleme geldi hilede sıkıntılar olabilir güncel olana kadar bekleyiniz lütfen.
aimbot ve triggerbot kimsede calısmıoBeyler triggerbot çalışmıyo el atıarsanız ii olur.