çalıştı bro hemde eksiksizFaceit'te çalışmaz.
Kutucuğu işaretlersen hesabın seçkin olarak gözükür herkese.. ve tabii buda Ban yeme riskini ciddi oranda azaltır.reis bir şey diyicem fake prime ne işe yarıyor ben kullanmadım ama kutucuğu görüyordum hiç denemedim söylermisin acaba nedir ne değildir
cidden seçkin konumuna mı geçiyor hesap daha doğrusu şöyle sorayım kutucuğu etkin ettiğin zaman senin ve karşı takıma gelenler seçkinmi oluyor yani ?Kutucuğu işaretlersen hesabın seçkin olarak gözükür herkese.. ve tabii buda Ban yeme riskini ciddi oranda azaltır.
Post automatically merged:
aynen kanka seçkin gözüküyosun herkeze sordum karşı takımdakilere falan süper bişeycidden seçkin konumuna mı geçiyor hesap daha doğrusu şöyle sorayım kutucuğu etkin ettiğin zaman senin ve karşı takıma gelenler seçkinmi oluyor yani ?
Bu konuda ciddi misin ?aynen kanka seçkin gözüküyosun herkeze sordum karşı takımdakilere falan süper bişey![]()
sanırım sende bi sorun var dostumHile çok güzel parayla alınabilecek tüm özellikler free olarak verilmiş. Tek eksiği bende aim çalışmıyor hilede aimbot çalışmıyor galiba ?
Hile çok güzel parayla alınabilecek tüm özellikler free olarak verilmiş. Tek eksiği bende aim çalışmıyor hilede aimbot çalışmıyor galiba ?