Mısc bölümünden en sağda en altın bir üstüHilenin hangi özelliği bu nereden açacağım seçkin görünürlüğü
Mısc bölümünden en sağda en altın bir üstüHilenin hangi özelliği bu nereden açacağım seçkin görünürlüğü
güncellemeden sonra çalışıyor mu?elinize sağlık
kankam orda yazıyo zaten hepsini işaretleme team dediği takımın enemy dediğide karşıdakiler google çeviriden de çevirip öğrenebiirsin + memoryhacker youtube kanalı var orda çopu hile anlatılıyor zaten ne işaretlediklerine bakarsan anlarsınbirde takım arkadaşlarımın canı görünüyor onu kapatamıyorum onu nasıl halledebilrim
çalışıyor işaretlememişsindir tekrar dene eğer hala olmuyorsa discorda gir ilgili kişiler yardımcı olurlaresp çalışmıyor![]()
her hile algılanabilir senin belli etmemen gerekiyor ve belli bi owerwatch izlenme skoru var onun üstüne çıkmadığın sürece sorun olmaz ben kartala kadar kastım teşkkür ederim. ve kendi hatanla ban yersen yapımcılar bunu üstlenmez ona göre aç hileni herşeyi fulleme tavsiyem gerekli olanları kullan hilede hata varsa zaten bi sonraki güncellemeyle düzeltiliralgılanabilir mi? vac?
VAC yok 2 haftadır kullanıyorum belli ederseniz yersiniz abi yani
kardeşim vac otomatik atıyor belli etme işine owerwatch bakıyor yani otomatik vac atıyor hileVAC yok 2 haftadır kullanıyorum belli ederseniz yersiniz abi yani
Yooo 12 den beri o ynuyorum bi sıkıntı yok .kardeşim vac otomatik atıyor belli etme işine owerwatch bakıyor yani otomatik vac atıyor hile
trigger bot la aim bot ayarlarının içinde olması gerekiyor botlara karşı maç açıp tek tek bütün özellikleri öğrenebilirsinAimi kilitleme hangisi söyler'misiniz ??