nasıl atcam çünkü memoryde onaylı üye değilimbekliyorum![]()
knk anti aim ne işe yarıyor ki onu anlamadım bir değişiklik olmuyoor açıncawasic kardeşim anti biraz sıkıntılı anti aim açık olunca bomba çözemiyosun bende oldu
knk ekranın sabit duruyo yukarı aşşağı çıkmıyo owewacth ta bunu biliyom bende öyle olmuştu ondan beri kullanmıyom legit oynuyomknk anti aim ne işe yarıyor ki onu anlamadım bir değişiklik olmuyoor açınca
eyvallah tamam ben sadece backtrack kullanıyom işimi görüyoknk ekranın sabit duruyo yukarı aşşağı çıkmıyo owewacth ta bunu biliyom bende öyle olmuştu ondan beri kullanmıyom legit oynuyom
kardeşim bactrack i ben kulanamıyom nası yapıyozeyvallah tamam ben sadece backtrack kullanıyom işimi görüyo
kardeş hile güzel sağlam kapı duvardan sıkarsan ban yersin veya belli edersenI got VAC ban.![]()
knk backtrack var onu işaretle 200ms yerine 130 120 falan yap sonra zaten baya hs atıyon kekekardeşim bactrack i ben kulanamıyom nası yapıyoz
Post automatically merged:
kardeş hile güzel sağlam kapı duvardan sıkarsan ban yersin veya belli edersen
sağol kardeşim varya sen adamın dibisin yaaknk backtrack var onu işaretle 200ms yerine 130 120 falan yap sonra zaten baya hs atıyon keke
Vac or overwatch which one? Look be carefull come and sayI got VAC ban.![]()
vac olarak ban atmıyor ama overwatch a düşerseniz ban yeme ihtimaliniz yüksek bunu dikkate alarak yapacağınızı yapmanızı öneririm.ban atmıyor değilmi durduk yere hesap gitmesin