Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
eskiden kullandığım hileydi bir çok paraı hileden bin kat daha iyi ezglobal veya atompremium alacağınıza bunu kullanın

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
kingumut

sorun ne ise özelden mesaj atarsan yardım edebilirim.
Post automatically merged:

"ko" configini kullanıyorum legit oynamıyorum ama çok'da belli etmiyorum diyelim.:) aim'im çok iyi direk adamamın gövdesine kilitleniyor.
Usta hala ''ko''yu kullanıyorsan eğer ban yedin mi yemedin mi onu merak ettim :D Yemediysen ben de onu kullanıcam

Üye
6 HİZMET YILI
İlk başta kullandım sorunsuz çalıştı ama ikinci kullanımda programı açıp site ve oyun açık olduğu halde inside tuşuna basınca hile açılmıyor ne yapmalıyım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
In version 2 of Sbyte it took me 4 months to ban an account. And I only took Ban because I used a skin changer. best way to play legit is to use an Aim Assist lightly or a Triggerbot
Post automatically merged:

There was a time when a friend gave me a Version of Ezfrags and frankly I really enjoyed it, it was very light and super Legit. To ban this I had to use Aimlock locked on the Head. and it still took me 3 weeks to take a ban

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar kimi vac atıyor dıyor vac yıyenler bellı ederek mı oynuyor da yıyor mılletı aydınlatın kullanırken yediğiniz kanıtı ile

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
Aimbot ile silah yarışında oynuyorum ama hs atmıyor acaba nerde yanlış yapıyorum ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
brolar dıyelım ben bunu açtım arkadaşlar ıle maça gırdım arkadaşım öldü benım adamı izlerken benım gibi görürmü yakalanırmıyım yoksa göremez mi ?

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk defa bunu kullanıyorumda ayarları nasıl yapmalı sizce en ideal ayarları yapmak istiyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...