Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler hile çok güzel çalışıyor belli etmediğiniz sürece ban yemezsiniz yeni gelenlere söylüyorum :)

Üye
6 HİZMET YILI
bu hileyi kullanan birisi yakalanırsa ve hile tespit edilirse hilenin olduğu her bilgisayar otomatik olarak ban yer mi ?

Confused
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 aydır kullanıyorum ban yemedim. Legit oynadığınız sürece de ban yemezsiniz prefire atmaktan kaçının ve de ''ben vac yemek istemiyorum'' diyorsanız Aimbot sakın açmayın.

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 aydır kullanıyorum ban yemedim. Legit oynadığınız sürece de ban yemezsiniz prefire atmaktan kaçının ve de ''ben vac yemek istemiyorum'' diyorsanız Aimbot sakın açmayın.
6 ay kullandım bro ama son zamalar kendim b*kunu cıkarttığım için banlandım büyük ihtimal

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Baya iyi hile fazla belli etmemeye calışıyorum o yüzden daha ban yemedim :D

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bi sorum olucak ben şimdi bu hileyi yan hesapta açıyorum sorunsuz çalışıyo ama ana hesapta hiç açmadım son derece legit oynuyorum 1 aydır owerwatcha düşmedim sorum şu ana hesapta açsam ve legit oynasam yine hile fix yediği zaman yazılımdan ötürü ban yermi ana hesabım ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
abi ben betadaki hileyle bunun farkı ne
bide biz onları ndeden kullanamıyoruz

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
VAC yemenin aimle vs. alakası yok sen o hileyi aç hiçbir şeyi kullanma yine de tespit edilirse VAC yersin :) Aimdir wh dir onlar OW banı atar. şunu bilin 2 ay kullanıyorum ban yemedim falan geçeceksin onları 1 yıl kullanıp 1 yıl sonra ban yiyenler vardır eminim bu işin sonu karanlık %100 ban yiyeceksin ha OW ha VAC :D şimdiden hayırlı Perma Banlar bol güneşler.

Üye
6 HİZMET YILI
@Einherjar EP

Dediğinize katılıyorum. Bizim arkadaş kullanıyor bu hileyi şimdi bende deneyeceğim yan hesap açıp illaki ban riski var ha 2 sene kullanıp yemeyende vardır bu tür hileleri ama eninde sonunda bir yaptırımı oluyor bu işin muhakkak :)

PROFESSİONAL FİFA PLAYER
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
su an calıstıramadım nedense yardım edebılecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...