Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kardeşim bu hilenin aynısının benzerini dün indirdim. Başka bir yer de. Ve bu hilenin konusu 2017 de açılmış. Bunu önce bir anla.benim indirdiğim hile 2020 4 Şubat'ta siteye eklenmiş. Adam zaten anlatıyor gidip aim hacki yüksek tutarsanız sekmemeyi yüksek tutarsanız ban yeme riskiniz yüksekz. Bak ben bile aimi 1.38 de kullanıyorum. Aim hackin en yüksek seviyesi 255. 255 nerede ? 1.38 nerede? Aim hack yok gibi birşey oluyor ve sekmemeyi 10 karda kullanıyorum. Yani bunu düşünmeyip havalara girip yüksek tutarsan onlar da seni yerine oturtur. Gelip burada 3,4 yıl önce ki konuya ban yedim yazma. Kendinde ara hatayı.
kardeşim iyi diyon hoş diyon da bende 1.00 da kullandım bilip bilmeden sen ne konuşuyon ilk önce sorarsın kaçta kullandın naptın felan filan yargısız infaz yapma kardeşim

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim iyi diyon hoş diyon da bende 1.00 da kullandım bilip bilmeden sen ne konuşuyon ilk önce sorarsın kaçta kullandın naptın felan filan yargısız infaz yapma kardeşim
E sen de akıl yok mu peki 2017 de açılmış konuda ki hileyi kullanıyosun? Gerek bile yok sormaya jdpsndosndpsms. İstediği kadar güncellensin hile. Yıl olmuş 2020 cs gonun hile sistemi bile değişti geçtiğimiz yıl. Sen de gelip burada bıdı bıdı yapıyorsun. Hayır yani hiç mi bilgin yok yazılımla ilgili veya mantıkta mı yok.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
E sen de akıl yok mu peki 2017 de açılmış konuda ki hileyi kullanıyosun? Gerek bile yok sormaya jdpsndosndpsms. İstediği kadar güncellensin hile. Yıl olmuş 2020 cs gonun hile sistemi bile değişti geçtiğimiz yıl. Sen de gelip burada bıdı bıdı yapıyorsun. Hayır yani hiç mi bilgin yok yazılımla ilgili veya mantıkta mı yok.
2017 de açıldığını bilmiyordum çalışıyor gördüm indirdim vac yedim ve siteyi şuçlamıyorum ban yemişim yememişim umrumda deil ve yorumlara bakınca olumsuz bir yorum görmedim indirdim kullandım ve ban yediğime üzülmüyorum anladın .

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2017 de açıldığını bilmiyordum çalışıyor gördüm indirdim vac yedim ve siteyi şuçlamıyorum ban yemişim yememişim umrumda deil ve yorumlara bakınca olumsuz bir yorum görmedim indirdim kullandım ve ban yediğime üzülmüyorum anladın .
Eee güzel kardeşim gelip buraya daha niye yazıyorsun? Anladın?

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
hile efso keleş e kadar kastım halağada kasıyom sadece mevlanasında sıkıntı var biraz düşük kalmış :D
Post automatically merged:

Vac diyorum ya ne anlıyosun uzun süredir legit oynuyorum direk hileden yedi hesap

reis ben halağa kasıyorum hattağa mevlana falanda açtım ben yemedim ?_?

Üye
6 HİZMET YILI
aga hile efso çalışıyor size bir aim bot ayarı vereyim fovu 30 çekin smoht mu neyse onuda 15 yapın benim ayarım bu backtrcak ise 100 ms yapın güzel bir ayar deneyin bence

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
AIM kullanmayın beyler VAC yeersini wall kullanın anlaşılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Cs güncellendi deneyen var mı hala çalışıyor mu VAC yemeyelim

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi bana detaylı olarak anlatabilecek birisi var mı? Aşama aşama her maddenin nasıl yapılacağını yazarsanız sevinirim. Microsoft programını indirdim ama çalışmadı. Yardım edin lütfen.

Umut Kasabasında Peder
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok güzel hile aimbotu efsane deneyin

Yananı Görür Allah
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
mükemmel hile aktif rakipleri elemeye dewamkee

Süper Üye
6 HİZMET YILI
nasıl yüklenir CFG file?

After opening the cheat, the Sbyte folder is created in the My Documents folder. Put the cfg files you will download from the subject into this folder, select the cfg files, such as Legit or HvH, and say load.

By the way, you can write in English. No need to translate it into Turkish, we can understand you.

Hack Collector
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
is this look like osiris multihack. Nice open source hack.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...