Önceden fazla report yemişsen overwatcha düşmüş olabilirsin bu 2 gün açma ban yemezsen daha bişey olmazBeyler bayağıdır kullanıyordum sıkıntı yoktu.2 hesapta kullandım dün bi hepsa mevlana açtım bugün hesaba girdiğimde owerwatch sınırsız ban yedin yazdı sonra baktım vac yasağı var diğer hesaba girdim sıkıntı yok o diğer hesapta ban yer mi sizce artık kullanmasam?
Diğer hesapta önceden bir kez mevlana açmıştım biraz report aldım.Ama bayağıdır kullanmıyorum sonralarda ban yer miyim?Önceden fazla report yemişsen overwatcha düşmüş olabilirsin bu 2 gün açma ban yemezsen daha bişey olmaz
Bu hilede mevlana özelliği var mıydı?Diğer hesapta önceden bir kez mevlana açmıştım biraz report aldım.Ama bayağıdır kullanmıyorum sonralarda ban yer miyim?
hayır vac ban hilenin kötülüğü ama owerwatch yersen belli edipte yersin vac koruması cs go nun ama bu hile vac yedirmiyor sende belli etmezsen owerwatch ban yemezsinhileyi belli edersek vac yeriz aksi taktirde yemeyiz degilmi