Dostum vac yersin ama direkt enabled de sonra silent de sonra oyna bu kadar.aimbotu nasıl kullanıcaz
*Herhangi bi videoda anlatılmamış
cfg dosyasını belgelere direkt at winrardan çıkarıp sonra hile exe sini çalıştırarak oyuna gir site doğrulaması yapıldıktan sonra INS tuşuna bas sağda en üstte Config yazar ona bas Legit ve hvh adlı iki dosya göreceksin tavsiyem legit olana bas ve load a bas mevlana istersen süper aim falan hvh üstüne tıkla load a bas daha sonra kendin ayarlama yapabillirsin hiledecfg yi yapamadım yardımcı olrumusunuz lütfen
Post automatically merged:
cfg nasıl yapıyoruz abi söyleyin artık ya
NE BELGESİ HANGİ BELGE ANLAMADIM NASIL DİREKT ATİM NEREYE ATİM HANGİ BELGEYE ATİMcfg dosyasını belgelere direkt at winrardan çıkarıp sonra hile exe sini çalıştırarak oyuna gir site doğrulaması yapıldıktan sonra INS tuşuna bas sağda en üstte Config yazar ona bas Legit ve hvh adlı iki dosya göreceksin tavsiyem legit olana bas ve load a bas mevlana istersen süper aim falan hvh üstüne tıkla load a bas daha sonra kendin ayarlama yapabillirsin hilede
BELGE OLAYINI ANLAMAIM BEN HANGİ BELGE YANE BELGESİ HANGİ BELGE ANLAMADIM NASIL DİREKT ATİM NEREYE ATİM HANGİ BELGEYE ATİM
ilk başta bi defa calıştır ayarlarını yap sonra kapat steamdan csgo başlatma ayarları var oraya gir ve -novid yaz yüksek bir olasilik ile olur ama ilk başta bi kere ac hileden öncehileyi açtıktan sonra csgoyu açınca oyun kendini kapıyor. çözümünü bilen var mı?
işe yaradı.ilk başta bi defa calıştır ayarlarını yap sonra kapat steamdan csgo başlatma ayarları var oraya gir ve -novid yaz yüksek bir olasilik ile olur ama ilk başta bi kere ac hileden önce
yardım edebildiysem ne mutlu banateşekkür ederim.
Post automatically merged:
işe yaradı.
eger güzel ayar yaparsan hiç bişey olmaz falza da belli etmezsenUmarım vac yemeden kullanırız çok güzel
+bence güzel paylaşım şuan indirip deneyeceğim eğer tespit edilmiyorsada emeği geçenlere helal olsun