Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
eyvallah elinize saglik bu arada belli etmezsek ban yiyormuyuz _

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ya beyler herkez elinize sağlık falan yazmışta bu hile şuan açılmıyorki inject yazıp oyunuda kapatıyor hile ekranınıda kapatıyor ya herkez yorum kasmaya gelmiş yada bende bi sıkıntı var şuanda bu hileyi aktif olarak kullanan biri varsa bana ulaşabilirmi lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
vac geçmez ama belli edersen owden ban yersin
Post automatically merged:

ya beyler herkez elinize sağlık falan yazmışta bu hile şuan açılmıyorki inject yazıp oyunuda kapatıyor hile ekranınıda kapatıyor ya herkez yorum kasmaya gelmiş yada bende bi sıkıntı var şuanda bu hileyi aktif olarak kullanan biri varsa bana ulaşabilirmi lütfen
buyur ben kullanıyorum

Cruzian
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hileyi sorunsuz kullanıyorum 2 aydır sizede tavsiye ederim hala ban yemedim belli etmezseniz owerwatche düşmezsiniz ban yememeniz sizin elinizde hile gayet kaliteli

Üye
6 HİZMET YILI
merhaba ben indirdim hile paneli geliyor ancak oyunla bağımsız kalıyor oyunun üzerinde fakat oyuna erişim sağlayamıyorum paneli 1 tuşla kapatıyor muyuz lütfen hızlı bakılsın teşekkürler

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sbyte Is Best :D
Post automatically merged:

50 Men :v

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hileyi adamların gözünün içine içine sokarsanız ban yersiniz arkadaşlar dikkat edin derim.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
abi hileyi güven faktörü yeşil hesapta açıyorum 1 el atıp çıkıyosun kırmızı oluyor anlamıyorum 1. falan da bitirmiyorum maçları??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...