Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hileyi açınca pc de kasma oluyo umarım virüs falan olmamıştır :D

Üye
6 HİZMET YILI
Doğru biliyorsam '' VAC '' fixlenmiş hack ban yedirtir . böyle bi ihtimal yok çünkü her gün link yenileniyor sen 2 günde bi hileni güncelini indirmiyorsan bu vac tamamen senin suçundur ama owerwatch ban yediysen sen belli etmişsindir suç senindir ve nasıl ban yersen ye suç senindir seni zorla kimse kullandırılmıyorsun ya !!
ADAMLAR BİZİM İÇİN HACK YAPIYOR BUNU BEDAVA BULUYORSUN ÜSTÜNE ADAMLARI SUÇLUYORSUN BAN YEMEK İSTEMİYORSAN HİLE KULLANMA KARDEŞİM .

Üye
7 HİZMET YILI
Peki hazır hileyi sunmak yerine üyelere bir video şeklinde indigoyu ve randol injectôrü yapıştırmayı ve junk kod ekleyip undedected yapmayı öğretseniz hem Vac Ban yeme riskleri kalmaz hemde kendi hilelerini kendilerini yapmış olur siz ne dersiniz ?
sa kardeşim. sana bi sorum olacak. bu hileyi indirdim ve yan carımda oynadım. şimdi asıl hesabımda hiç kullanmadım ama bana 3.party falan diye bir hata geldi. dosya butunlugunu dogruladım normale dondu. hileyi indirdim ama sildim. bana asıl hesapta ban yediricek bir dosya indirmişmiyimdir cs go yerel dosyalarının içine ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...