aga bu aımbot otomatık sıkıyor ne yapmam gerek onu nasıl kapatabılırım sılah dusmanı gorunce otomatık olarak sıkıyor lutfen cozumu söyleyınellerıne sağlık knk
knk onu forumda sor benceaga bu aımbot otomatık sıkıyor ne yapmam gerek onu nasıl kapatabılırım sılah dusmanı gorunce otomatık olarak sıkıyor lutfen cozumu söyleyın
is it safe ?
reis yeniyim ya hiçbir şey bilmiyorum :'/knk onu forumda sor bence
NoArkadaşlar ben şimdi ücretsiz cs go hesabı açsam onda bu hileyi kullansam daha sonra asıl hesabıma geçtiğimde hileyi kullanmasam dahi asıl hesapta ban falan yer miyim ?
kardesim oyuna girdikden sonra ac hileyi ozaman atmasbende oyundan attı sızde calsıyor mu suan ?
auto shotu kapat triggerde heralde acili sende auto shotaga bu aımbot otomatık sıkıyor ne yapmam gerek onu nasıl kapatabılırım sılah dusmanı gorunce otomatık olarak sıkıyor lutfen cozumu söyleyın
aynen denedım sımdı zaten calısıyor eyvkardesim oyuna girdikden sonra ac hileyi ozaman atmas
Hani bi klasör açınca solda masaüstü indirilenler belgeler var ya orayaYa laf olsun diye yorum yapma, hangi belgeler ?:sorun o zaten yoksa adamda belirtmiiş öyle dümenciler sizi