Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
kimse kullanmazsın vac yediriyor kendi sitesindn dllsini indirip oynayabilirsiniz

Üye
6 HİZMET YILI
şuan skinler çalışmıyor oyundan atıyor undedected olmasına rağmende vac yiyoruz overvac da değil lütfen güncelleyin hileyi

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
:cool: efsane
Post automatically merged:

vac yememek için aim kapatmanız lazım arkadaşlar yoksa ban geliyorum diyor ;)

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
şuan skinler çalışmıyor oyundan atıyor undedected olmasına rağmende vac yiyoruz overvac da değil lütfen güncelleyin hileyi
Hilede hiç problem görmedim. kaç aydır kullanıyorum hala da kullanmaya devam ediyorum. Skinler de bir sorunla karşılaşmadım sende sıkıntı olabilir. Vac ban yemedim ama rastgele açtığım bir hesapta hvh ayarları ile oynamama rağmen overwatch yedim. Bilemiyorum dostum başka legit bir hile dene forumda şu an baya bi hile var.

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben de yemiyordum şuana kadar ama 3 gün önce yedim. Kullanmayın bu hileyi şu anlık bir el atsınlar ondan sonra.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
2. maçta vac ban attı

Üye
6 HİZMET YILI
Hilede hiç problem görmedim. kaç aydır kullanıyorum hala da kullanmaya devam ediyorum. Skinler de bir sorunla karşılaşmadım sende sıkıntı olabilir. Vac ban yemedim ama rastgele açtığım bir hesapta hvh ayarları ile oynamama rağmen overwatch yedim. Bilemiyorum dostum başka legit bir hile dene forumda şu an baya bi hile var.
hocam şuanlık herkes yakınıyor bende de çalışmıyor sadece genel bir sorunsa fixlenmesini istiyorum

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Güzel bir hile teşşekürler

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Valve sistemi er-geç banlıyor, 7 ay kullandım, öylesine bir prime hesabı main olacak kadar yükselttim tamamen legit ayarlarda. Oyuna bir süre girmedim ve girmediğim sürede vac ban yemiş. Sebebi aylar önceki maçta ace atmak sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...