Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
prime hesapta kullansam ban yemem değil mi legit oynicam hep sadece aimbot wallhack te kapalı olcak

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
8 wins and dont get banned
Post automatically merged:

i will try in another accounts but its good to practice with the smurfs

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben test ettim eski sürümdü vac ban yedim ama daha önceki sürümlerde kesinlikle vac yoktu bakalım bunda durumlar ne

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
beyler vac ban hile sorunnudur bunu bilin bilenler bilmiyenlere söylesin bazi arklarim haylağa bilmiyor

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ya hocam hile için allah razı olsunda ben bu hilede mevlanayı ayarlayamadım varmı yok mu çözemedim yan pc den baktımda mevlana gibi yere bakıyor hesab :D
Post automatically merged:

az önce yorum atmıştım ama bu hilenin tam ayarlarını bilen varsa biri bana mesaj atabilir mi rica etsem.

Üye
9 HİZMET YILI
Hile cidden güzel denedim ve 2-3 gün kullandım ban yemedim belli etmezseniz yiceğinizi sanmam.

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
vac yiyen arkadaşlar adamı duvardan takip edip çıktığı anda tararsanız ban yersiniz tabi
Vac otomatik atılır yani sen hileyi injectle ama hiçbir fonksiyonunu açma yine vac yiyebilirsin.. ama eğer hile kaliteliyse overwatch işin içine girer. overwatch da da hile otomatik algılanmadığından senin hareketlerin göz önünde bulundurulur. şuan zaten bütün (internal veya external) hileler vac tarafından max 2 hafta içinde tespit edilip ban atıyor. ikisinin karışımı olan hileler (<3) ....

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile güzelmiş teşekkürler sizin sayenizde hilecilere karşı hile açabiliyoruz

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
nesne bulunamadı hatasının çözümü var mı? (directx güncel visual studio tüm sürümleri yüklü virüs programı yok defender kapalı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...