Uzman Üye
Bende sbyte.new dosyası yok
nası çalıştırcağım hakkında yardımcı olur musun ben açmaya çalışıken 'sorry,this application cannot run under a virtual machine' hatası alıyorum da bi başaramadımhelal olsun çok iyi olmuş oynması çok zevkli oluyor
oyuna girdikten sonra enjekteyi aç ve hileyi yükleye bas otamtik yüklenecek ayarlar sana kalmış ayrıca yt den bakabilirsinuygalamayı çalıştırırken 'sorry,this application cannot run under a virtual machine' hatası alıyorum çözüm bilen var mıdır pc win10
Post automatically merged:
nası çalıştırcağım hakkında yardımcı olur musun ben açmaya çalışıken 'sorry,this application cannot run under a virtual machine' hatası alıyorum da bi başaramadım
Şuan sitedeki cs hilesi güncelleniyor olarak gösterdiğinden sbyte denedim ve onda bu hatayı alıyorumoyuna girdikten sonra enjekteyi aç ve hileyi yükleye bas otamtik yüklenecek ayarlar sana kalmış ayrıca yt den bakabilirsin
yarın tekrar dene knk demekki güncelleme varŞuan sitedeki cs hilesi güncelleniyor olarak gösterdiğinden sbyte denedim ve onda bu hatayı alıyorum
ve açıcaksan wal hack açma owerwatch düşüyosun <3Şuan sitedeki cs hilesi güncelleniyor olarak gösterdiğinden sbyte denedim ve onda bu hatayı alıyorum
evet çalışıyorhilenin durumu nasıl çalışıyor mu ?