ustam nasıl çalıştırcazBen Belli Etmemeye Çalıştım Bugün Yaptım Bakalım Vac Yiyecezmi Yemessem Geri Yazarım
ustam nasıl çalıştırcazBen Belli Etmemeye Çalıştım Bugün Yaptım Bakalım Vac Yiyecezmi Yemessem Geri Yazarım
aim i fuller wallhack açıp direkt adamın üstüne bakarak çıkarsan adamlar reportlar ve overwatch e düşersin ve büyük ihtimal ban yersin yoksa oyun hileyi algılamıyor. Ben sadece skinchanger ve chams (adamlar görüş açına girdiği zaman adamın yüzeyi seçtiğin renge göre parlıyor) kullanıyorum daha rahat görüyorsun bence çok kullanışlı çünkü kendi pratiğin ile oynuyorsun insan daha zevk alıyor karşı tarafta şüphelenip reportlamıyor kısacası wallhack i açıp adama baka baka koşar ve aimhack triggerbot türü şeeyi açıp insan gibi kullanmazsan 1 haftaya ban yersin kardeşimsadece oyunda overwatch'tan mı ban yediriyor yoksa hileyi algılıyor mu ?
insert tuşuna basınca üstte açılan sekmede en sağda ki config kutusuna bas ordaki legit ya da kendi ismini koyduğun kelimeye basıp sağdan save de kaydediliyor. Kaydettiğini kullanmak içinde o config kısmının içinde hangisine kaydettiysen ona tıklayıp load demen yeterli.Yaptığımız hilenin ayarlarını nasıl kaydediyoruz ?
Yaptığımız hilenin ayarlarını nasıl kaydediyoruz ?
VAC undetected ?
yıllardır kullanıyorum hiç bi wsıkıntı çıkarmadı
Videolu Anlatımı Yukarıdaustam nasıl çalıştırcaz