Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
I personally like OSIRIS a complete interface is intuitive it works well
Regarding the ban I am testing the Anti Vac ban there are some free ones on the net in conjunction with hack because it is difficult to be banned thanks I hope a new update

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile free olduğu için mi vac yedim yoksa legit oynamadığım için mi rage de açmadım sadece wh ile oynadım fakat ban yedim

Biri bana insanlara olan güvenimi geri versin
Üye
9 HİZMET YILI
Virüs programları vs hepsi kapalı oldugu halde yinede çalıştıramadım...

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iyi güzel de rekabetçi falan girerken dosylarda 3. yazılım bulundu diyor

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Guzel hile eline saglık
Post automatically merged:

Böyle bir hile yaptıgın için teşekkür ederim süpreme kadar cıktım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oto aim ile saniye başı adam keserseniz Vac yersiniz tabiki ben indirdim ban yemeden oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile Duvar Arkasında Çalışmıyor Yada Ben Bulamadım Yardımcı Olur musunuz? Onun Dışında Hile Cidden Aşırı İyi.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Vac yedim büyük ihtimal hile fix yemiştir

BEN BAŞKA BİR HESAPTA HİLE AÇMIŞTIM ANCAK ANA HESABIM V.A.C TARAFINDAN BAN YEDİ STEAME TİCKET AÇTIM HESAPTA BİRŞEY YOK DİYE BAKALIM
ana hesabında vac yemen reporlanıp overwatch ta hile kararı alındığı için yemişsindir program yüzünden vac yeme ihtimalin yüzde 0.01 ve vac overwatch dan dolayı oluyor belli etmişsin demek ki ayrıca başka hesapta hile açıp kullansan ana hesabının bir ilgisi ve bağlantısı yoktur.

Hile Duvar Arkasında Çalışmıyor Yada Ben Bulamadım Yardımcı Olur musunuz? Onun Dışında Hile Cidden Aşırı İyi.
config kısmına gel hvh ve legit yazandan legit i seçip load de duvararkası otomatik açılır yine de olmazsa esp kısmına gelip enemy yazan kısma tıkla hemen sağında da tik işareti vardır ona bas açılır

Hile free olduğu için mi vac yedim yoksa legit oynamadığım için mi rage de açmadım sadece wh ile oynadım fakat ban yedim
sadece wh de olsa duvardan adamı görüyorsun adam daha çıkmadan prefire atıyorsan adamın pustuğu köşeye direkt bakıp ateş ediyorsun adamlarda reporlamıştır ve overwatch a düşersin müfettişlerde bu hile dediyse yapacak bir şey yok hesap gg. O yüzden her zaman diyorum ki SADECE SKINCHANGER-CHAMS-REPORTBOT KULLANIN ana hesaplarınızda yeni açılmış boş hesaplarda ne yaparsanız yapın yoksa sonuçları böyle oluyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...